1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Mlýnky na sůl a pepř
  4. Gefu Mlýnek na sůl nebo pepř TEDORO, 14 cm

Gefu Mlýnek na sůl nebo pepř TEDORO, 14 cm

Mlýnek na sůl a pepř TEDORO, 14 cm. Jak je nejintenzivnější chuť z koření používána k vaření? Je to snadné - stačí použít kuchyňské brusky! Může nenápadné a malé předměty, které pomohou odpovídajícím způsobem připravit každou misku a extrahovat maximální vůni z koření zrna. Podívejte se do našeho obchodu, abyste viděli celý sortiment mlýnek na pepř a sůl, pepře a solných odstínů a vaření bude ještě příjemnější.

TEDORO mlýnek na sůl a pepř od německé značky Gefu byly vyrobeny převážně ze dřeva. Díky tomu jsou zařízení nejen módní a zajímavá, ale také odolná a odolná. Kromě toho je použití takových materiálů skvělé pro kontakt s potravinami. Pevná nádoba zaručuje vůni a svěžest pepře a krystaly soli chrání před shlukem a nadměrnou škodlivou vlhkostí.

Brusný mechanismus je vyroben z keramiky, což zaručuje trvanlivost výrobku a nejvyšší kvalitu použití. Sůl a pepř jsou také zajímavým nápadem na dárek! Vezměte toto zařízení v úvahu při hledání vánočních dárků nebo nového bytu pro rodinu a přátele. Obdařený bude jistě spokojen s takovým užitečným a nezastrčeným darem.

Vlastnosti produktu:

  • mlýnek na sůl a pepř TEDORO,
  • plášť ze dřeva,
  • mlýnek s keramickým mechanismem,
  • nastavitelný stupeň broušení: od tlustých zrn až po jemný prášek,
  • módní, elegantní design,
  • rozměry výrobku: výška 14 cm x průměr 4,5 cm,
  • výrobek německé značky Gefu.

Styl:
Kategorie: Mlýnky na sůl a pepř
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 539,-

barva: béžová
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: dříví
použití: kontakt s jídlem
průměr (cm): 4,5
tvar: kulatý
výrobce: gefu
výška (cm): 14

Další Mlýnky na sůl a pepř