1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Dekorační polštáře
  4. Retro
  5. Glamour
  6. Atmosphera Dekorační polštář s umělou kožešinou SRDCE, šedý

Atmosphera Dekorační polštář s umělou kožešinou SRDCE, šedý

Dekorační polštář s umělou kožešinou HEART v šedé barvě ozdobí váš prostor a dodá mu zvláštní a útulnou atmosféru. Různorodé tvary, barvy a motivy vám umožní efektivně změnit podobu vašeho interiéru a vnést do něj nádherný závan svěžesti, aniž byste na to vynaložili velké úsilí. Díky tomu budete moci kreativně vytvářet zajímavé kompozice sladěním polštářů s dalšími bytovými doplňky, jako jsou závěsy a ubrusy.

Příjemný na dotek dekorační polštář s umělou kožešinou vám zpříjemní večerní relaxaci. Materiál je vyroben z vysoce kvalitního polyesteru, který zaručuje, že polštář nezmění svůj tvar ani barvu. Design je od vysoce ceněné značky Atmosphera, která je známá svými kvalitními bytovými doplňky. Rozměry výrobku jsou 42 x 12 x 28 cm.

Dekorační polštář na pohovku nebo křeslo ve tvaru srdce se hodí do jakéhokoli stylu uspořádání a doplní jeho útulný charakter. Kouzlo je v detailech, proto se vyplatí věnovat jim plnou péči a ujistit se, že každý kout našeho domova je náležitě hýčkán. Dekorační polštář do ložnice je univerzálním doplňkem, který bude nejen stylovým akcentem domácnosti, ale také zvýšeným komfortním prvkem. Dekorační polštář v glamour, retro nebo boho stylu je také ideálním nápadem na dárek.

Vlastnosti produktu:

  • Dekorační polštář ve tvaru srdce do obývacího pokoje, ložnice,
  • přizpůsobené k hlavě a krku,
  • Na dotek příjemná tkanina,
  • vyrobeno z vysoce kvalitního polyesteru,
  • ideální nápad na dárek,
  • vkusná bytová dekorace,
  • rozměr: 42 x 12 x 28 cm.

Styl: Glamour,Retro
Kategorie: Dekorační polštáře
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 199,-

barva: slonová kost
délka (cm):: 42
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: polyester
šírka (cm):: 12
tvar: srdce
výška (cm): 28

Další Dekorační polštáře