1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Skříně a skříňové systémy
  4. Rustikální
  5. Venkovské
  6. Provence
  7. Policová skříň S1D Prowansja - zelená

Policová skříň S1D Prowansja - zelená

Policová skříň Prowansja v zeleném provedení je elegantním a praktickým kouskem nábytku, který přináší špetku francouzské romantiky do vašeho domova. Tato skříň je součástí naší nejnovější kolekce systémového nábytku inspirovaného kouzelným regionem jihovýchodní Francie - Provence.

Skříň má svěží zelené barevné provedení, které dodá vašemu interiéru lehkost a svěžest. Je ideální pro zařízení obývacího pokoje nebo jídelny a vyniká svým propracovaným rustikálním vzhledem s palubkovou výplní dvířek. Provedení je zdobené krásnými půlkulatými kovovými úchytkami a výraznou horní deskou, která může sloužit jako další úložný prostor.

Materiál nábytku je LTD, což garantuje vysokou odolnost a dlouhou životnost tohoto nábytku. Rozměry skříně jsou 50 cm na šířku, 198 cm na výšku a 43 cm na hloubku - je tedy ideální pro umístění do různých prostor.

Objednejte si policovou skříň Prowansja a přineste do svého domova kouzlo francouzského venkova. Tato skříň je nejen praktickým řešením pro uskladnění vašich věcí, ale také překrásným prvkem, který oživí každý interiér.

Styl: Provence,Venkovské,Rustikální
Kategorie: Skříně a skříňové systémy
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3591,-

#barva filtr: zelená
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-prowansja/
barevné provedení: green (zelená)
hloubka: 43 cm
kolekce: prowansja
materiál: ltd, lamino
šířka: 50 cm
styl: rustikální
úchyt: kov
výška: 198 cm

Další Skříně a skříňové systémy