1. InHaus.cz
  2. Dětské a studentské pokoje
  3. Dětský nábytek
  4. Moderní
  5. Regál Delta DL5, dub/antracit

Regál Delta DL5, dub/antracit

Regál Delta je nejen moderním kusem nábytku, ale také všestranným řešením pro uskladnění všeho, co vaše děti potřebují, ať už jde o knihy, školní potřeby, hračky nebo jiné osobní věci. Jeho design je sofistikovaný a současně hravý, což ho činí ideálním pro dětské nebo studentské pokoje. Regál je vyroben z vysoce kvalitního materiálu, který zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.

Tento regál je navržen tak, aby nabízel maximální prostor pro uskladnění, aniž by zabíral moc místa ve vašem pokoji. Otevřená polica je ideální pro knihy a dekorace, zatímco spodní skříňka s plnými dvířky poskytuje dostatek místa pro skryté uskladnění. Navíc, šuplík je perfektní pro umístění drobných předmětů, které chcete mít po ruce.

V regálu Delta jsou pečlivě promyšleny všechny detaily. Jeho ergonomický design je přizpůsoben tak, aby splňoval potřeby dětí a studentů, a to od jednoduchého přístupu k uloženým věcem až po bezpečné použití. Navíc je dostupný v různých barevných variantách, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá stylu a vkusu vašeho dítěte.

Styl: Moderní
Kategorie: Dětský nábytek
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3136,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /detske-pokoje-delta/
abs: ano
barevné provedení: dub, antracit / hnědá / ltd
hloubka: 40 cm
kolekce: delta
materiál: ltd/lamino
šířka: 45 cm
styl: moderní
výška: 190 cm

Další Dětský nábytek