1. InHaus.cz
  2. Dětské a studentské pokoje
  3. Dětský nábytek
  4. Moderní
  5. Regál Planet PL7, černá/dub/běžová

Regál Planet PL7, černá/dub/běžová

Naše nová kolekce nábytku pro dětský pokoj je zde a přináší vám něco speciálního - náš Regál Planet. Tento univerzální kus nábytku je navržený tak, aby byl nejen praktický, ale také stylový. Jeho moderní design a pečlivě promyšlená konstrukce představují ideální kombinaci úložného a výstavního prostoru.

Regál Planet je vyrobený tak, aby odolal hrubému zacházení, které může přinést každodenní život dětí. Jeho robustní konstrukce zaručuje, že vydrží léta aktivního použití. Současně jeho elegantní design a špičkové provedení přidají vašemu dětskému pokoji šmrnc.

Jeho tři otevřené police, skříňka a tři šuplíky poskytují dostatek prostoru pro vše, co vaše dítě potřebuje udržet v pořádku, ať už jde o oblečení, knihy nebo hračky. Bez ohledu na to, jak se vkus a zájmy vašeho dítěte vyvíjejí, Regál Planet bude vždy připraven podpořit jeho kreativitu a uspořádanost.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost přinést do pokoje vašeho dítěte kus nábytku, který je tak univerzální jako jeho fantazie. Vyberte si náš Regál Planet a dopřejte svému dítěti prostor, který podporuje jeho rozvoj a radost z hry.

Styl: Moderní
Kategorie: Dětský nábytek
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3748,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /studentske-pokoje-planet/
abs: ano
barevné provedení: černá/dub/běžová
hloubka: 40 cm
kolekce: planet
materiál: ltd/lamino
šířka: 45 cm
výška: 160 cm

Další Dětský nábytek