1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Konferenční stolky
  4. Moderní
  5. Konferenční stolek Olier, dub artisan/czarny

Konferenční stolek Olier, dub artisan/czarny

Konferenční stolek Olier, dub artisan/czarny je ideálním doplňkem pro váš obývací pokoj, kancelář nebo jakýkoli jiný prostor, kde potřebujete praktický a estetický nábytek. Tento moderní a elegantní stolek přináší do vašeho prostoru svěží a moderní vzhled, který lze snadno kombinovat s různými styly interiéru.

Stolek Olier je vyroben z LTD materiálu, který je odolný, odolává opotřebení a je snadno udržitelný, což zaručuje dlouhou životnost. Stolek je navíc vybaven jedním úložným šuplíkem, který je ideální pro skladování drobností a udržení vašeho prostoru uklizeného. Další odkládací plocha pod vrchní deskou je ideální pro ukládání novin, časopisů nebo jiných doplňků.

1. Moderní a elegantní design: Stolek Olier oživí váš prostor a dodá mu moderní vzhled.

2. Odolný a dlouhodobý: LTD materiál zaručuje odolnost a dlouhou životnost, takže se můžete spolehnout na to, že tento stolek bude sloužit mnoho let.

3. Praktické skladování: S jedním úložným šuplíkem a další odkládací plochou poskytuje stolek Olier dostatek místa pro skladování drobností a udržení vašeho prostoru uklizeného.

4. Všestranný: Tento stolek je ideální pro obývací pokoj, kancelář nebo jakýkoli jiný prostor, kde potřebujete estetický a praktický nábytek.

5. Snadná údržba: LTD materiál je snadno udržitelný, takže si můžete být jisti, že váš nový stolek bude vypadat dobře i po dlouhém období používání.

Když si vyberete konferenční stolek Olier, dub artisan/czarny, vybíráte nejen stylový a praktický nábytek, ale také kvalitu a trvanlivost.

Styl: Moderní
Kategorie: Konferenční stolky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3978,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /studentske-pokoje-olier/
barevné provedení: dub artisan/černá
hloubka: 65 cm
hmotnost: 46,5 kg
kolekce: olier
materiál: ltd/lamino
nožičky: kov
šířka: 120 cm
výška: 41,8 cm

Další Konferenční stolky