1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní nábytek
  4. Venkovský
  5. Teakový zahradní jídelní stůl Bizzotto Ramsey 240 x 100 cm

Teakový zahradní jídelní stůl Bizzotto Ramsey 240 x 100 cm

Vsaďte u vašeho venkovního posezení na kvalitní materiály a zajímavý kontrastní design. Italská značka Bizzotto si pro vás připravila prostorný jídelní stůl Ramey, který spojuje černě lakovanou hliníkovou podnož a desku z masivního recyklovaného teakového dřeva s certifikací SVLK. Díky speciální povrchové úpravě desky si navíc můžete užít zvýrazněnou přírodní strukturu dřeva. Osobitá konstrukce podnože upoutá na první pohled a nabídne maximální stabilitu stolu. U designového jídelního stolu Ramey se bez obtíží usadí až 10 osob, je tak skvělou volbou pro početnější skupiny. V nabídce najdete stůl ve dvou univerzálních barvách podnože.

Pozn.: Nábytek skladujte na suchém vnitřním místě. Pokud ho chcete nechat venku, chraňte ho na podzim, v zimě a v období dešťů nepromokavým obalem.

Tip: Na utírání prachu doporučujeme měkkou prachovku bez brusných účinků. K čištění nikdy nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čistící prostředky. Nábytek doporučujeme neumisťovat do vlhkého prostředí a k vytápěcím zařízením, kde může dojít k deformaci a popraskání.

Styl: Venkovský
Kategorie: Zahradní nábytek
Dodání: do měsíce

Do obchodu Designovynabytek.cz 58136,-

barva: přírodní
celková hmotnost: 79 kg
certifikace svlk: ano
deska: recyklované teakové dřevo
deska move: recyklované teakové dřevo
hloubka: 100 cm
materiál: dřevo masiv
materiál podnože: kov
nastavitelná podnož: ano
počet míst k sezení: 10
počet osob move: 10
podnož: hliník, práškový nátěr
podnož move: černě lakovaný kov
šířka: 240 cm
výška: 77 cm
vyžaduje montáž: ano

Další Zahradní nábytek