1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Skříně a skříňové systémy
  4. Glamour
  5. Venkovské
  6. Provence
  7. Policová skříň Lord

Policová skříň Lord

Policová skříň Lord je jedinečným kouskem nábytku, který přináší praktičnost a styl do každého domova. Její působivý design inspirovaný anglickým venkovem dodá vašemu interiéru nádech romantiky a elegance. Skříň Lord je koncipována tak, aby nabídla maximální úložný prostor pro vše, co potřebujete uklidit z očí. Ať už se jedná o lyžáky, krabice s botami, nebo oblečení, které nechcete mít přehozené ledabyle přes židle - vše si můžete pohodlně uskladnit v této prostorné skříni.

Rozměry skříně Lord jsou optimálně navrženy tak, aby skříň poskytla dostatek úložného prostoru, aniž by zbytečně zabírala místo ve vašem domově. S šířkou 48,4 cm, výškou 201 cm a hloubkou 44 cm se jedná o ideální volbu pro ty, kteří hledají funkční a estetické řešení pro svou domácnost.

Bez ohledu na to, jaký je styl vašeho interiéru, policová skříň Lord bude skvělým doplňkem. Její netradiční design a vysoká kvalita zpracování zaručuje, že se stane středobodem jakékoliv místnosti. Užijte si pohodlí, které přináší skříň Lord, a dejte své domácnosti nádech elegancie a romantiky.

Styl: Provence,Venkovské,Glamour
Kategorie: Skříně a skříňové systémy
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3307,-

#barva filtr: bílá
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-lord/
barevné provedení: bílá, bílá
hloubka: 44 cm
kolekce: lord
materiál: mdf, ltd lamino
šířka: 48,4 cm
styl: rustikální
úchyt: kov
výška: 201 cm

Další Skříně a skříňové systémy