1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Jídelní stoly a sety
  4. Moderní
  5. Jídelní set VENEZIA 4409

Jídelní set VENEZIA 4409

Náš jídelní set VENEZIA 4409 je synonymem elegance a moderního designu. Tento rafinovaný set zahrnuje stůl VENEZIA 3007 a čtyři židle MILÁNO 3009, které vytvářejí dokonalou harmonii ve vaší jídelně. Stůl se vyznačuje kombinací kovu a tvrzeného skla, jehož povrch září sofistikovanou krásou.

Moderní a luxusní vzhled dodávají setu chromované nohy stolu a židlí. Kvalitní imitace kůže, kterou mají židle, vypadá a cítí se jako pravá kůže. Barevné provedení v bílém odstínu přidává do prostoru svěžest a lehkost.

Rozměry stolu (š/h/v) 150 × 90 × 76 cm nabízí dostatek prostoru pro pohodlné stolování, zatímco židle (š/h/v) 41 × 40 × 98 cm jsou pohodlné a ergonomicky navržené. Výška sedu 46 cm zajišťuje, že se budete cítit příjemně i po delším posezení.

VENEZIA 4409 není jen jídelní set, je to také designový klenot, který okouzlí vaše návštěvy a udělá z vaší jídelny místo, kde se setkává krása a pohodlí. S tímto setem bude vaše jídelna místem, kde vznikají nejen chutné pokrmy, ale i nezapomenutelné společné okamžiky. Užijte si styl a komfort v jednom - to je VENEZIA 4409.

Styl: Moderní
Kategorie: Jídelní stoly a sety
Dodání: vyprodáno

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 6490,-

hmotnost: 72
materiál: kov a sklo
rozměry (textově): rozměry v popisu

Další Jídelní stoly a sety