1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Jídelní stoly a sety
  4. Rustikální
  5. Jídelní set CORONA 4432

Jídelní set CORONA 4432

Vytvořte si dokonalý jídelní kout s naší exkluzivní jídelní sestavou CORONA 4432! Tato elegantní sestava obsahuje nádherný jídelní stůl CORONA 16111 a čtyři pohodlné jídelní židle CORONA 160204, vše z kvalitního masivu borovice.

Sedací plocha židlí je umístěna ve výšce 46 cm, což zajišťuje pohodlné posezení pro vaše rodinné i přátelské večeře. Rozměry stolu 152 × 92 × 76 cm zaručují dostatek místa pro servírování pokrmů a vytvoření úžasného prostoru pro společné stolování.

Díky použitému masivu borovice získává tato sestava přírodní a rustikální vzhled, který se snadno začlení do různých interiérů. Voskované provedení v medovém odstínu dodává nábytku teplý a přívětivý dojem.

Sestava CORONA 4432 je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení krásného designu s praktickým využitím prostoru. Navíc, všechny části této sestavy jsou součástí rozsáhlé kolekce Corona, což vám umožní snadno doplnit váš interiér dalšími kusy z této řady.

Užijte si každý okamžik u stolu s naší jídelní sestavou CORONA 4432 a přineste do svého domova teplo, pohodu a neodolatelný šarm. Buďte hrdým majitelem této unikátní sestavy, která propojí estetiku a funkčnost ve vašem domově.

Styl: Rustikální
Kategorie: Jídelní stoly a sety
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Mobler.cz 13190,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-corona/
barva: medová
hmotnost: 56
kolekce: corona
materiál: vosk
povrch: voskováno
rozměry (textově): rozměry v popisu

Další Jídelní stoly a sety