1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Jídelní stoly a sety
  4. Rustikální
  5. Jídelní set 4425

Jídelní set 4425

Objevte dokonalý jídelní set 4425, který okouzlí vaši jídelní místnost. Tento elegantní set zahrnuje jídelní stůl 8848H a čtyři pohodlné jídelní židle PRIMA 3036.

Jídelní stůl 8848H se pyšní masivním tmavohnědým lakem, který přidává do vaší místnosti nádech luxusu. S rozměry 118 × 75 × 73 cm je ideální pro menší i větší prostory. Tento stůl poskytuje dostatek místa pro skvělé večeře s rodinou a přáteli.

Jídelní židle PRIMA 3036 jsou skvostné. Jejich nohy z masivu zajišťují stabilitu a dlouhou životnost. Barevné provedení tmavě hnědý lak je vkusné a snadno sladitelné s různými interiérovými styly. Pohodlný potah z kůže – imitace v bílém provedení dodává židlím eleganci a snadnou údržbu. Výška sedu 47 cm je ideální pro pohodlné posezení u stolu.

Tento jídelní set 4425 je kombinací elegance, kvality a pohodlí. Udělejte si radost a přiveďte do svého domova tento skvostný set, který zkrášlí vaši jídelní místnost a stane se centrem společenského dění. Nechte se okouzlit a udělejte si z jídla společenský rituál, který si budete užívat každý den. Kvalita a styl se spojují v tomto jídelním setu, který je připraven vám nabídnout jedinečný zážitek.

Styl: Rustikální
Kategorie: Jídelní stoly a sety
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 8590,-

barva: hnědá
hmotnost: 47
materiál: masiv
rozměry (textově): rozměry v popisu

Další Jídelní stoly a sety