1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Jídelní stoly a sety
  4. Rustikální
  5. Moderní
  6. Jídelní set 4423

Jídelní set 4423

Představujeme Jídelní set 4423 - dokonalý mix kvality, elegance a funkcionalitou pro váš jídelní prostor. Tento set zahrnuje jídelní stůl 8848H a čtyři jídelní židle PRIMA 3034, které společně vytvářejí harmonický a útulný jídelní prostor pro každodenní stravování nebo společenská setkání.

Jídelní stůl je vyroben z masivního dřeva a pokryt tmavohnědým lakem, který prostoru dodá teplou a elegantní atmosféru. Jeho rozměry (š/h/v) 118 × 75 × 73 cm zajišťují, že tento stůl skvěle zapadne do jakékoliv jídelny nebo kuchyně.

Jídelní židle PRIMA 3034 jsou navrženy s dřevěnými nohami v tmavohnědém provedení, které se harmonicky ladí se stolem. Potah židlí je vyroben z imitace kůže v černé barvě, což zaručuje snadnou údržbu a dlouhou životnost. S výškou sedu 47 cm poskytují tyto židle pohodlné posezení během jídla.

Rozměr židle (š/h/v) je 42 × 48 × 92 cm, což umožňuje snadnou manipulaci a umístění židlí kolem stolu, aniž by byl narušen prostor pro pohodlné sezení.

Transformujte svou jídelnu na místo, kde budete rádi trávit čas s rodinou a přáteli, s Jídelním setem 4423. Tento set je ideální kombinací moderního designu a praktičnosti, který splní všechny vaše požadavky na kvalitní a stylový jídelní nábytek.

Styl: Moderní,Rustikální
Kategorie: Jídelní stoly a sety
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 8590,-

barva: hnědá
hmotnost: 47
materiál: masiv
rozměry (textově): rozměry v popisu

Další Jídelní stoly a sety