1. InHaus.cz
  2. Dětské a studentské pokoje
  3. Dětský nábytek
  4. Stoly pro děti
  5. Moderní
  6. Gappa psací stůl GA12 horský jasan / bílá briliantová

Gappa psací stůl GA12 horský jasan / bílá briliantová

Psací stůl Gappa GA12 v elegantní kombinaci horského jasanu a bílé briliantové barvy je perfektní volbou pro každého, kdo hledá praktický a stylový nábytek do své pracovny či kanceláře. Tento stůl je navržen tak, aby vám poskytl dostatek prostoru pro notebook, podklady, kancelářské potřeby a vše ostatní, co potřebujete k efektivní práci.

Díky odolnému materiálu můžete očekávat, že tento stůl bude dlouho sloužit bez známek opotřebení. Navíc, jeho povrch je snadno udržovatelný, takže stůl zůstane vypadat skvěle i při intenzivním používání.

Hezký vzhled tohoto stolu v kombinaci s jeho praktičností a kvalitou vytváří dokonalou rovnováhu mezi funkcí a stylem. Bez ohledu na to, jaký je váš vkus nebo jaký je styl vaší pracovny, tento stůl se dokonale zapadne do vašeho prostoru a přinese do něj svěží nádech modernosti.

Klíčové benefity:
1. Prostorný pracovní povrch: Tento stůl vám poskytne dostatek místa nejen pro váš notebook, ale také pro všechny vaše kancelářské potřeby.
2. Odolný a trvanlivý: Díky kvalitnímu a robustnímu materiálu můžete očekávat, že tento stůl bude sloužit po mnoho let.
3. Snadno udržovatelný: Povrch stolu je navržen tak, aby byl snadno čistitelný a odolný vůči skvrnám a poškrábání.
4. Elegantní design: Kombinace horského jasanu a bílé briliantové barvy přinese do vaší pracovny či kanceláře svěží a moderní vzhled.
5. Flexibilní a univerzální: Tento stůl se dokonale hodí do jakéhokoliv prostoru - ať už je to domácí kancelář, firemní pracovna nebo studentský pokoj.

Styl: Moderní
Kategorie: Stoly pro děti
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3643,-

#barva filtr: bílá
#kolekce url: /studentske-pokoje-gappa/
barevné provedení: horský jasan / bílá briliantová
hloubka: 52 cm
kolekce: gappa
materiál: ltd lamino
šířka: 120 cm
styl: moderní
výška: 78,9 cm

Další Stoly pro děti