1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Kredence
  4. Příborník VALENCIA

Příborník VALENCIA

Představujeme vám naši novou kolekci - Příborník VALENCIA. Tento elegantní a vkusný kus nábytku je vyroben z masivu borovice a je dostupný v atraktivním bílém laku. S jeho jedinečným designem a praktickými funkcemi se stane vynikajícím doplňkem do vašeho domova.

Horní část příborníku je vybavena dvěma prosklenými dvířky, které umožňují vystavit vaše nejoblíbenější dekorativní předměty a přinést do vašeho interiéru světlo a vzdušnost. Ve spodní části najdete další dvě plná dvířka, která poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše věci.

Příborník VALENCIA má také dvě zásuvky s kovovými pojezdy, které vám umožní snadno a pohodlně uložit různé drobnosti a potřeby. S hloubkou horní části 32 cm je ideálním řešením pro organizaci a úložný prostor v každém domě.

Tento příborník lze snadno kombinovat s dalšími kusy nábytku z naší kolekce, včetně příborníku LOVI a nástavce LOVI. Díky široké škále dostupných barevných provedení, jako jsou PAMINA, LOVI, ABACO, LIVIO, ALICANTE, TOSCANA, SIENA a VALENCIA, máte možnost vytvořit si vlastní unikátní interiér, který bude odpovídat vašim vkusu a potřebám.

Investujte do kvalitního a stylového nábytku s Příborníkem VALENCIA a přidejte do svého domova touhu po kráse a organizaci. Nechte se unést jeho jedinečným designem a praktickými vlastnostmi, které vám usnadní život a zlepší estetiku vašeho interiéru.

Styl:
Kategorie: Kredence
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 9399,-

#barva filtr: bílá
hloubka: 43 cm
hmotnost: 41
materiál: masiv
povrch: bílý lak,lakováno
šířka: 88 cm
výška: 198 cm

Další Kredence