1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Tv stolky
  4. Moderní
  5. TV stolek Obsession O4

TV stolek Obsession O4

Představujeme vám TV stolek Obsession O4 - designový klenot pro vaše obývací prostor. Tento elegantní kousek nábytku je připraven se stát centrálním bodem vašeho domova, kde se spojuje styl, funkce a kvalita v jediný harmonický celek.

TV stolek Obsession O4 je vyroben s vysokou důrazem na detail a kvalitu, aby splnil všechny vaše očekávání. Jeho moderní design se skvěle hodí do interiérů, které jsou zaměřené na elegance a sofistikovanost. Jeho neutrální odstín se bez problémů sladí s ostatním nábytkem a vytvoří tak dokonalou atmosféru pro odpočinek nebo zábavu.

Stolek je navržen tak, aby poskytoval dostatek prostoru pro vaši televizi, ovladače, konzole, filmy a další. Jeho robustní konstrukce zaručuje, že tento stolek vydrží po dlouhou dobu, aniž by ztratil svůj atraktivní vzhled.

Přidejte do svého obývacího pokoje tento stylový a praktický TV stolek Obsession O4 a užijte si úplně nový zážitek z domácí zábavy! Rozměry TV stolku Obsession jsou (šířka, výška, hloubka) 165 x 45 x 50 cm. Stolek nabízí praktický úložný prostor v podobě tří šuplíků a také svými zaoblenými křivkami dodá interiéru ten správný šmrnc a moderní vzhled.

 

Styl: Moderní
Kategorie: Tv stolky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 4020,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-obsession/
barevné provedení: sosna/cappuccino lesk/dub jasný
hloubka: 50 cm
kolekce: obsession
materiál: pvc - ltd, lamino
šířka: 165 cm
styl: moderní
výška: 45 cm

Další Tv stolky