1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Knihovny
  4. Rustikální
  5. Provence
  6. Prosklená vitrína W2S Prowansja - zelená

Prosklená vitrína W2S Prowansja - zelená

Představte si situaci, kdy hledáte ideální kousek nábytku do svého obýváku či jídelny. Chcete něco, co bude nejen funkční, ale také esteticky přitažlivé. Něco, co dodá vaší místnosti jedinečný charakter a bude odrážet váš osobní styl. Ale po několika hodinách procházení obchodů a on-line katalogů jste stále bez úspěchu. Všechno nábytek, který jste viděli, je buď příliš moderní, příliš obyčejný nebo prostě neodpovídá vašemu vkusu.

Nyní si představte, že jste našli ten dokonalý kousek nábytku - vitrínu, která je nejen krásně designová a funkční, ale také inspirovaná jedním z nejkrásnějších regionů Francie - Provence. Její zelené barevné provedení dodává místnosti lehkost a svěžest. Její rustikální vzhled a palubková výplň dvířek okamžitě oživují místnost a dodávají jí jedinečný charakter. A její půlkulaté kovové úchytky a výrazná horní deska jsou dokonalým detailem, který dodává finální šmrnc.

Prosklená vitrína W2S Prowansja v zeleném provedení je přesně to, co hledáte. Nejenže je krásně navržená a má unikátní rustikální vzhled, ale je také velmi funkční s dvěma prosklenými dveřmi a dvěma šuplíky dole, které nabízejí dostatek úložného prostoru. Je vyrobena z kvalitního LTD materiálu a má rozměry 90 x 198 x 43 cm, takže se snadno vejde do vašeho obývacího pokoje nebo jídelny. Investujte do této vitríny a přeneste kousek Provence do svého domova.

Styl: Provence,Rustikální
Kategorie: Knihovny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 6209,-

#barva filtr: zelená
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-prowansja/
barevné provedení: green (zelená)
doporučené dovybavení: osvětlení
hloubka: 43 cm
kolekce: prowansja
materiál: ltd, lamino
šířka: 90 cm
styl: rustikální
úchyt: kov
výška: 198 cm
zvolte osvětlení: bez osvětlení

Další Knihovny