1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Šatní skříně
  4. Rustikální
  5. Skříň 3dveřová CORONA vosk

Skříň 3dveřová CORONA vosk

Hledáte elegantní a praktickou skříň pro svou ložnici nebo šatnu? Skříň 3dveřová CORONA vosk je ideální volbou pro ty, kteří upřednostňují kvalitu, trvanlivost a stylový design. Tato skříň je vyrobena z masivní borovice voskované v medovém odstínu, což dodává vašemu interiéru teplý a příjemný vzhled.

Jedinečným rysem této skříně je její prostorově efektivní design. Je rozdělena v poměru 2:1, přičemž širší část nabízí dostatek místa pro vaše šaty na šatní tyči a police na klobouky. Užší část je vybavena třemi poličkami, z nichž dvě mají variabilní kovové ozdobné úchytky, které přidávají skříni na eleganci a estetickém vzhledu.

Tato skříň je také součástí sestavy Corona, což znamená, že si ji můžete snadno sladit s dalšími kusy nábytku z této kolekce a vytvořit si tak harmonický a jednotný interiér. S masivní konstrukcí a kvalitními materiály, které jsou odolné vůči opotřebení, budete mít z této skříně dlouhodobou radost.

Nebuďte obyčejní. Investujte do skříně, která nejenže uspokojí vaše úložné potřeby, ale také přidá vášmu domovu šmrnc a eleganci. Skříň 3dveřová CORONA vosk je tím pravým řešením pro ty, kteří si cení kvality, designu a praktičnosti. Objednejte si ji ještě dnes a udělejte svůj domov ještě krásnějším.

Styl: Rustikální
Kategorie: Šatní skříně
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 12599,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-corona/
hloubka: 56 cm
hmotnost: 65
kolekce: corona
materiál: masiv
povrch: voskováno
šířka: 151 cm
výška: 205 cm

Další Šatní skříně