1. InHaus.cz
  2. Dětské a studentské pokoje
  3. Dětský nábytek
  4. Moderní
  5. Pagani studentský pokoj

Pagani studentský pokoj

Představujeme Pagani studentský pokoj - dokonalé řešení pro tvorbu útulného a funkčního prostředí pro vaše dítě. Tento nábytkový set nabízí dokonalou kombinaci moderního designu, kvalitních materiálů a praktických funkcí, které usnadní jak uklízení, tak vzdělávací aktivity.

Náš Pagani studentský pokoj je navržen našimi špičkovými designery ve spolupráci se zahraničními techniky, kteří věnovali maximální pozornost každému detailu. Výsledkem je kreativní a sofistikovaný nábytek, který přináší do pokoje vašeho dítěte nádech moderní elegance.

Značka Pagani je známá svou vysoce kvalitní a odolnou konstrukcí. Pro tento set jsme zvolili pevný materiál s laminovaným povrchem, který je odolný vůči opotřebení a snadno se udržuje. Barevné provedení v šedobílé barvě přináší do prostoru svěží a moderní vzhled.

Rozměry sestavy jsou (výška x šířka x hloubka): komoda 90 x 90 x 50 cm; postel 80 x 100 x 210 cm; skříň 210 x 120 x 55 cm; pravý regál 140 x 160 x 30 cm. Pojezd šuplíku je plno výsuvný. Tloušťka korpusu je 2,5 cm a tloušťka dvířek je 1,6 cm. Doporučujeme zakoupit matraci 90 x 200 cm.

 

Styl: Moderní
Kategorie: Dětský nábytek
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 21854,-

#barva filtr: šedá
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-pagani/
abs: ano
barevné provedení: šedá, bílý lesk
doporučené dovybavení: matrace
dvířkové skříňky: push open otevíraní
farba: popel / bílý lesk
kolekce: pagani
material: ltd/abs
plocha na spaní: 90 x 200 cm
pojezd šuplíku: pojezd gtv h45 (plno výsuv)
popis: bez úložného prostoru, s roštem, bez mat
rošt: ano
tloušťka dvířěk: 16 mm
tloušťka korpusu: 25 mm
vaha: 295

Další Dětský nábytek