1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Jídelní stoly a sety
  4. Moderní
  5. Jídelní set VENEZIA 4408

Jídelní set VENEZIA 4408

Zkuste novou dimenzi jídelního komfortu s naším stylovým jídelním setem VENEZIA 4408. Tento set představuje ideální spojení elegance, funkčnosti a luxusu. Sestává z jednoho jídelního stolu VENEZIA 3007 a čtyř jídelních židlí MILÁNO 3008, které vytvářejí harmonický a moderní jídelní prostor na měřítku vašich snů.

Stůl VENEZIA 3007 je pravděpodobně rozpoznatelný díky svému designu, který odráží dokonalou kombinaci kovu a tvrzeného skla. Jeho chromované nohy dodávají stolu jedinečný vzhled a pocit luxusu. S rozměry 150 × 90 × 76 cm je tento stůl perfektní volbou pro pohodlné hostení, rodinné večeře nebo pracovní setkání.

Jídelní židle MILÁNO 3008 jsou designově sladěny se stolem a jsou vytvořeny s ohledem na maximální pohodlí. Jejich potah z kůže-imitace v černé barvě a kovové chromované nohy dodávají židlím elegantní a sofistikovaný vzhled. S výškou sedu 46 cm a rozměry 41 × 40 × 98 cm vám tyto židle nabídnou mimořádné pohodlí při každém posezení.

VENEZIA 4408 set je navržen tak, aby odpovídal na všechny vaše potřeby a aby vaše jídelní zážitky byly ještě lepší. Objednejte si tento jídelní set dnes a přineste do svého jídelního prostoru touhu po eleganci a pohodlí.

Styl: Moderní
Kategorie: Jídelní stoly a sety
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 6490,-

hmotnost: 72
materiál: kov a sklo
rozměry (textově): rozměry v popisu

Další Jídelní stoly a sety