1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Náčiní na zpracování potravin
  4. Krájecí prkénko, akátové dřevo, 40 x 29 cm, ZELLER

Krájecí prkénko, akátové dřevo, 40 x 29 cm, ZELLER

prkénko, 40 x 29 cm, akáciové dřevo, ZELLER. Nepostradatelný v každé kuchyni - jak pro lidi, kteří často vaří doma, tak pro ty, kteří dávají přednost jídlo s sebou. Řezací deska je objekt, bez něhož je obtížné si představit dům. Může být použit nejen pro řezání, ale i pro podávání, takže stojí za výběr desky, která je nejen funkční, ale také krásné příslušenství.

Německá značka Zeller vytvořila krásnou sérii desek z přírodního dřeva. Tato prkénko má trojúhelníkový tvar se zaoblenými hranami a rozměry 40 x 29 cm. Jeho velký povrch umožňuje volně řezat potravinářské výrobky, což dává velké pohodlí při přípravě jídel. Deska je vyrobena z přírodního akátového dřeva, který byl ošetřen olejem . Taková metoda impregnace výrazně prodlužuje životnost řezací desky a chrání ji před účinky vody a vlhkosti.

Kulatý otvor v jednom z rohů má dvě praktické funkce: za prvé, deska může být zavěšena, což usnadňuje skladování, zejména v malém prostoru. Za druhé, otvor může být použit k přesnému posypání produktů z desky nebo k odlitku zbytečných tekutin, jako jsou šťávy unikající ze zeleniny.

V našem obchodě najdete širokou škálu řezacích desek různých tvarů, velikostí a materiálů. Podívejte se na naši nabídku a vyberte si perfektní desku pro vaši kuchyň!

Vlastnosti produktu:

  • prkénko,
  • rozměry 40 x 29 cm,
  • vyrobené z přírodního akátového dřeva,
  • povrch chráněný olejováním,
  • velký, pohodlný řezný povrch,
  • produkt renomované německé značky Zeller,
  • praktický závěsný otvor usnadňuje uložení na malém prostoru,
  • deska může být také použita jako krásný servírovací podnos.

Styl:
Kategorie: Náčiní na zpracování potravin
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 379,-

barva: hnědá
délka (cm): 40
délka (cm):: 40
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: dříví
kontakt s jídlem: kontakt z żywnością
šírka (cm): 29
šírka (cm):: 29

Další Náčiní na zpracování potravin