1. InHaus.cz
  2. Dětské a studentské pokoje
  3. Dětský nábytek
  4. Moderní
  5. Knihovna do obýváku Astor Dub monastery

Knihovna do obýváku Astor Dub monastery

Astor Knihovna v dekoru Dub Monastery se stane skvělým doplňkem vašeho obývacího pokoje nebo pracovny. Je pečlivě navržena pro pohodlné ukládání vašich oblíbených knih a dalších předmětů. Detaily jsou pečlivě promyšleny, od elegantního designu až po vysokou odolnost proti opotřebení. Tento kus nábytku není jen praktický, ale také esteticky atraktivní, což přidá k celkovému vzhledu vašeho prostoru.

Zde je několik důvodů, proč si vybrat naši knihovnu Astor v dekoru Dub Monastery:

1. Prostorné police: Knihovna Astor je vybavena prostornými policemi, které poskytují dostatek místa pro vaše oblíbené knihy, časopisy a dekorační předměty.

2. Přizpůsobení interiéru: Díky svému elegantnímu a modernímu designu se knihovna snadno přizpůsobí jakémukoli interiéru a stane se středobodem každého pokoje.

3. Kvalitní materiály: Vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu s povrchovou úpravou v dekoru Dub Monastery, který je odolný a snadno se udržuje.

4. Multifunkční použití: Tato knihovna může být použita nejen pro uskladnění knih, ale také jako místo pro vystavení vašich dekoračních předmětů, fotografií, suvenýrů a dalšího.

5. Lehká montáž: Knihovnu Astor je možné snadno sestavit a přemístit podle vašich potřeb a preference.

Zvolte knihovnu Astor a vytvořte komfortní a elegantní prostor pro vaše knihy a dekorace. Kupte si nyní a užijte si svůj čas s knihou ve stylovém a uklizeném prostředí.

Styl: Moderní
Kategorie: Dětský nábytek
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 4149,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-astor/
abs: ano
barva doplňkových lišt: černý lesk
barva korpusu: dub monastery
hloubka: 40 cm
hmotnost: 66,5 kg
kolekce: astor
materiál: mdf, ltd lamino
šířka: 80 cm
styl: moderní
výška: 200 cm

Další Dětský nábytek