1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Nástěnné police
  4. Skandinávské
  5. Atmosphera Dekorativní police FIXY, 3 kusy, černá

Atmosphera Dekorativní police FIXY, 3 kusy, černá

Dekorativní police FIXY, 3 kusy, černé. Pokud potřebujete prostor, kde můžete snadno ubytovat všechny své knihy, malé dekorativní figurky nebo kazety, budete mít zájem o sortiment užitečných polic. Tyto malé kusy nábytku nemusí být nezajímavé a postrádající charakter. Správně vybraná police není jen dalším místem, kde budete mít všechny potřebné věci. Jedná se o obzvláště stylové příslušenství, které dodá ložnici, studiu nebo kanceláři originální charakter. Seznamte se s nabídkou našeho obchodu a vyberte si nejvhodnější police pro vaše potřeby!

Sada dekorativních polic FIXY od renomované značky Atmosphera Créateur d\'intérieur má všechny výše uvedené funkce. Jedná se o soubor, který je kromě svého jedinečného vzhledu také velmi funkční. Díky svým rozměrům: Š: 24 cm x 12 cm x 24 cm, M: 27 cm x 12 cm x 27 cm, d: 30 cm x 12 cm x 30 cm (délka x šířka x výška), bude vypadat zvláště dobře zejména v ložnici, mládežnické místnosti nebo v malém obývacím pokoji.

Sada se skládá ze tří polic. Každý z nich je vyroben z MDF v černé barvě. Sada bude vhodná zejména pro místnosti ve skandinávském a průmyslovém stylu. Každá ze skříní obsažených v sadě je pevná a odolná, což je zvláště důležité, když plánujete umístit na ni těžší věci.

Vlastnosti produktu:

  • sada dekorativních polic FIXY,
  • 3 police v různých velikostech,
  • skříně byly vyrobeny z MDF
  • Výrobek v černé barvě
  • vhodné pro půdní a průmyslové stylisty,
  • produkt renomované značky Atmosphera Créateur d\'intérieur.

Styl: Skandinávské
Kategorie: Nástěnné police
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 578,-

barva: černá
délka (cm): 30
délka (cm):: 30
dominantní barva: černá
dominantní materiál: mdf
počet polic: 3
šírka (cm): 12
šírka (cm):: 12
výška (cm): 30

Další Nástěnné police