1. InHaus.cz
  2. Dětské a studentské pokoje
  3. Dětský nábytek
  4. Minimalistické
  5. Bílý psací stůl s komodou Teo

Bílý psací stůl s komodou Teo

Bílý psací stůl s komodou Teo je více než jen pracovní nástroj - je to místo, kde se zrodí vaše nejlepší nápady a nejproduktivnější hodiny. Tento stůl je připraven sloužit vám na maximum, ať už potřebujete prostor pro práci, studium, nebo jen místo, kde můžete organizovat své myšlenky a plány.

Stůl Teo v sobě snoubí funkčnost a designovou eleganci. Je vyrobený z kvalitního a odolného materiálu, který je navržen tak, aby vydržel intenzivní používání po dlouhá léta. Co se týče úložného prostoru, stůl Teo je vybaven šuplíkovou komodou a dalším úložným prostorem rozděleným policí, který vám nabídne dostatek místa pro všechny vaše potřeby.

Stůl Teo je navíc dostatečně kompaktní, aby se hodil do jakéhokoliv prostoru, ať už pracujete z domu, nebo hledáte ideální stůl pro pokoj vašeho školáka. Jeho bílá barva a minimalistický design se dokáže snadno přizpůsobit jakémukoli interiéru a přinést do něj nádech svěžesti a modernosti.

Nabízíme vám stůl, který je nejen praktický, ale také esteticky přitažlivý. Jakmile si ho pořídíte, pochopíte, že stůl Teo je více než jen nábytek - je to investice do vaší pohody, produktivity a úspěchu.

Rozměry: pc stůl - šířka 139 cm / výška 76 cm / hloubka 51 cm.Rozměry: komoda - šířka 111 cm / výška 63 cm / hloubka 42 cm.

Styl: Minimalistické
Kategorie: Dětský nábytek
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 4040,-

#barva filtr: bílá
abs: ano
barevné provedení: bílá
farba: bílá
hlbka: 50,4
hloubka: 51 cm, 42 cm
materiál: ltd, lamino
rozmer: 138,2x60x50,4
šířka: 139 cm, 111 cm
výška: 76 cm, 63 cm

Další Dětský nábytek