1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Komody
  4. Moderní
  5. Montana komoda K3D Dub lefkas/grey
Montana komoda K3D Dub lefkas/grey - Nábytek Natali s.r.o.

Montana komoda K3D Dub lefkas/grey

Komoda Montana představuje perfektní kombinaci estetického vzhledu a praktické funkčnosti. Výjimečná ve svém provedení, tato komoda se stane jedním z klíčových prvků vašeho obývacího pokoje či ložnice. Její moderní design v barevném provedení Dub lefkas/Grey přináší úchvatný kontrast, který dodá vašemu interiéru nádech luxusu a elegance.

Komoda je vybavena třemi prostornými dvířky, která nabízejí dostatek úložného prostoru pro vše, co potřebujete mít po ruce, ať už se jedná o knihy, dokumenty, nebo drobné předměty. Navíc, díky tomu, že Montana je systém nábytku, můžete si vytvořit své vlastní, jedinečné uspořádání, které bude dokonale vyhovovat vašim potřebám.

Komoda Montana je vyrobena z vysoce kvalitní dřevotřískové desky, laminované s viditelnou strukturou dřeva, která dodává nábytku autentický a přírodní vzhled. Navíc, díky použití tohoto materiálu, je komoda odolná vůči poškození a snadno se udržuje.

Rozměry komody 130cm x 80cm x 43cm (šířka x výška x hloubka) jsou ideální pro většinu prostor a poskytují dostatek prostoru pro skladování, aniž by zabíraly příliš mnoho místa v místnosti.

 

Styl: Moderní
Kategorie: Komody

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-montana/
barevné provedení: dub lefkas/grey
hloubka: 43 cm
kolekce: montana
materiál: ltd, lamino
šířka: 130 cm
styl: moderní
úchyt: ne
úložný prostor: ano
výška: 80 cm

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Komody
Produk byl v nabídce e-shopu: Nábytek Natali s.r.o.

Další Komody