1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Koberce
  4. Klasické
  5. Atmosphera Béžový kobereček z plastu UNI, 50x120 cm

Atmosphera Béžový kobereček z plastu UNI, 50x120 cm

UNI chodba 50 x 120 cm, béžová. Někdy je jedno neobvyklé příslušenství dostatečné k oživení interiéru místnosti, aniž by bylo nutné vyměnit nábytek a provádět opravy. Nic nebude fungovat stejně jako dekorativní koberec, který je velmi funkční produkt. Nezapomeňte zkontrolovat nabídku našeho obchodu a přesvědčte se, že zdobení různých místností nemusí být časově náročné. Může to být snadné a zábavné!

Chodba UNI je produktem renomované značky Atmosphera Créateur d\'intérieur, známé svým vysoce kvalitním bytovým nábytkem a dekoracemi. Podložka je vyrobena z plastu odolného vůči častému používání, což je ideální pro zdobení chodby nebo chodby. Materiál použitý při výrobě je také příjemný na dotek a teplý. Přídavný okraj kolem okraje chrání okraj před roztřepením a řezáním .

Nenápadná béžová barva bude vyhovovat většině interiérů vyzdobených v klasickém stylu. Prameny tvořící jeho povrch mají výraznou strukturu, která sama o sobě je dalším přínosem. Koberec má klasický obdélníkový tvar a rozměry 120 cm x 50 cm (délka x šířka), takže se vejde i do úzkých prostor. Můžete jej umístit uprostřed chodby, položit na ni stůl nebo jej použít jako místo, kde vaše domácnost opustí boty.

Vlastnosti produktu:

  • UNI chodba chodník
  • 120 cm x 50 cm (délka x šířka),
  • z plastu, béžová,
  • výrobek svýraznou
  • strukturou vazeb,
  • další hraniční hranice chrání koberec před třepení,
  • produkt renomované značky Atmosphera Créateur d\'intérieur.

Styl: Klasické
Kategorie: Koberce
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 219,-

barva: šedá
délka (cm): 120
délka (cm):: 120
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: plast
šírka (cm): 50
šírka (cm):: 50
tvar: obdélníkový

Další Koberce