1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Ubrusy, prostírání
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Home Styling Collection Vánoční ubrus, malé hvězdy, bílé a červené, 140 x 230 cm

Home Styling Collection Vánoční ubrus, malé hvězdy, bílé a červené, 140 x 230 cm

Vánoční ubrus, malé hvězdy, bílé a červené, 140 x 230 cm od renomované značky Home & Styling Collection je předmět, který najdete na vánočním stole. Zimní prázdniny jsou čas, který každý z nás čeká téměř celý rok. První sníh, čas strávený s blízkými a večeře společně jsou nejen prvky tradice, ale také zdrojem neuvěřitelné radosti. To jsou také chvíle, kdy celá rodina slaví u společného vánočního stolu a vychutnává si tradiční jídla připravená speciálně pro tuto příležitost.

Rostoucí roli však hraje nejen chuť jídel, ale také způsob, jakým jsou podávány a nastavení stolů. V péči nejnáročnějších zákazníků a jejich hostů vytvořila renomovaná značka Home & Styling Collection mimořádně elegantní kolekci vánočních textilií. Díky správně vybranému, nejmódnější barvy a vánoční design na vánočním stole nepochybně potěší slavnostní hosty svou milostí. Bude fungovat perfektně v duetu s klasickým i moderním nádobím.

Nejvyšší kvalita ingrediencí vyrobených z slavnostního ubrusu pro obdélníkový stůl usnadňuje čištění a zaručuje spokojenost s používáním. Vánoční ubrus, malé hvězdy, bílé a červené, 140 x 230 cm je také skvělý a originální nápad na vánoční dárek.

Vlastnosti produktu:

  • módní slavnostní zbarvení,
  • Vánoční design
  • velmi snadno se čistí.
  • odolná proti záhybu.
  • celek je vyroben z velmi kvalitních materiálů,
  • Holandská značka Home & Styling Collection.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Ubrusy, prostírání
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 519,-

barva: červená
délka (cm): 230
délka (cm):: 230
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: polyester
šírka (cm): 140
šírka (cm):: 140
tvar: obdélníkový

Další Ubrusy, prostírání