1. InHaus.cz
  2. Osvětlení
  3. Stolní lampy
  4. Provence
  5. Moderní
  6. Atmosphera Stojací lampa KETA XXL, 60 cm, barva černá

Atmosphera Stojací lampa KETA XXL, 60 cm, barva černá

Stojící lampa KETA XXL, 60 cm, barva černá. Hledáte jedinečnou, neobvyklou lampu nebo stylové dekorativní osvětlovací prvky? Nezapomeňte si prohlédnout širokou škálu francouzské značky Atmosphera, která je k dispozici v našem obchodě.

Stojací lampa Keta XXL vydává zajímavé světlo. V kombinaci s nepravidelnou, futuristickou formou vytváří jedinečný efekt v noční scenérii a dává moderní klima. Takže to bude fungovat v obývacím pokoji nebo ložnici, zvláště vhodné pro interiér v moderním stylu. Díky použití LED technologie je lampa energeticky úsporná a šetrná k životnímu prostředí — nevyzařuje teplo a spotřeba elektrické energie je velmi nízká. Rozměry: výška 60 cm x průměr 35 cm umožňují pevně umístit lampu na podlahu.

Nezapomeňte zkontrolovat také další lampy Atmosphera k dispozici v našem obchodě. Bezpochyby najdete něco pro sebe! Díky nejrůznějším výrobkům můžete ve svém interiéru vytvořit jedinečnou světelnou výzdobu, která dodá interiéru teplo a pohodu. Toto je nejlepší řešení pro chladné podzimní-zimní období! Tento jedinečný typ osvětlení bude také skvělým nápadem na dárek pro velké i malé příležitosti — nezapomeňte vytvořit vánoční dárkový seznam pro své blízké!

Vlastnosti produktu:

  • stojící Keta XXL,
  • technologie LED,
  • Rozměry: výška 60 cm x průměr 35 cm
  • nepravidelná, futuristická podoba,
  • skvělý nápad na dárek pro milovaného člověka.
  • výrobek francouzské značky Atmosfera — předního výrobce interiérových předmětů.

Styl: Moderní,Provence
Kategorie: Stolní lampy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 1799,-

barva: černá
délka kabelu: 175 cm
dominantní barva: černá
dominantní materiál: kov
průměr (cm): 35
síla: max. 40 w
výška (cm): 60
závit: zárovka není součástí balení
zdroj napájení: síťové napájení

Další Stolní lampy