1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Ostatní dekorace
  4. Atmosphera Potpouria, santalové dřevo, dekorativní směs 140g

Atmosphera Potpouria, santalové dřevo, dekorativní směs 140g

Dekorativní sušená je ideální ekologický doplněk k domu. Žijeme v době, kdy kontakt s přírodou je často omezen, je silně omezen. Kvůli aktivnímu životnímu stylu, mnoha věcí, které dělat, únavě, nemáme sílu pro pravidelné výlety mimo město. To však neznamená, že si nenecháme ujít, vůně a čerstvý vzduch. Vůně potpourri nám může dát náhradu za to všechno. S trochou představivosti nás může přesunout do světa, který chceme, ale nejčastěji nemáme čas se stěhovat.

Sušené vůně značky Atmosphera byly navrženy tak, aby poskytovaly nejuspokojivější vůni i pro náročné zákazníky. Existuje několik směsí, z nichž si můžete vybrat, pro každou vůni bude něco atraktivního. Zde se zabýváme santalovým dřevem s výraznou vůní.

Vůně potpourri je něco nejen zajímavého pro čich, ale i pro zrak. Díky nasyceným barvám a estetickým formám bude skvělé v roli dekorace domů nebo prostor. Můžete jednoduše dát sušené do misky, nádoby nebo jiné dekorativní nádoby a dát ji na prominentní místo. Určitě přinese spoustu radosti jak běžným členům domácnosti, tak hostům.

Vlastnosti produktu:

  • dekorativní sušené s vůní exotických sezón,
  • univerzální dekorace, která dává místu charakter.
  • Certifikovaný produkt Atmosphera
  • možnost kombinace s jinými směsmi.

Styl:
Kategorie: Ostatní dekorace
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 138,-

barva: červená
délka (cm): 8
délka (cm):: 8
dominantní barva: červená
dominantní materiál: susz
materiál: susz kwiatowy
šírka (cm): 5
šírka (cm):: 5
vyberte vůni: sandálový strom
výška (cm): 32

Další Ostatní dekorace