1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Ostatní dekorace
  4. Atmosphera Potpouria vonící růže, okrasná směs 140g

Atmosphera Potpouria vonící růže, okrasná směs 140g

Dekorativní sušená je jedinečným přírodním doplňkem, který doplňuje prostor. Žijeme v době, kdy blízkost k přírodě je velmi omezená, je velmi omezená. Vzhledem k aktivnímu životnímu stylu, mnoho věcí, které dělat, únava, nemáme sílu pro pravidelné výlety do lesa nebo dokonce na louku. To však neznamená, že si nenecháme ujít, vůně a čerstvý vzduch. Vůně potpourri nám může dát náhradu za to všechno. S trochou představivosti nás může vzít do světa, který chceme, ale nejčastěji nemáme čas se stěhovat.

Sušené vůně značky Atmosphera byly vyrobeny tak, aby poskytovaly nejlepší zážitky s vůní i pro náročné zákazníky. Existuje několik směsí, z nichž si můžete vybrat, pro každého z nás bude něco vhodného. Zde máme co do činění s růží s výrazným zápachem.

Vůně potpourri je něco nejen zajímavého pro čich, ale i pro zrak. Díky šťavnatým barvám a estetickým tvarům bude skvělé v roli dekorace domů nebo prostor . Můžete jednoduše dát sušené do misky, nádoby nebo jiné dekorativní nádoby a dát ji na prominentní místo. Určitě přinese spoustu potěšení jak běžným členům domácnosti, tak hostům.

Vlastnosti produktu:

  • dekorativní sušené s vůní exotických sezón,
  • univerzální dekorace, která dává místu charakter.
  • Certifikovaný produkt Atmosphera
  • možnost kombinace s jinými směsmi.

Styl:
Kategorie: Ostatní dekorace
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 125,-

barva: červená
délka (cm): 8
délka (cm):: 8
dominantní barva: červená
dominantní materiál: susz
materiál: susz kwiatowy
šírka (cm): 5
šírka (cm):: 5
vyberte vůni: róża
výška (cm): 32

Další Ostatní dekorace