Oblíbené diskuze
Nové diskuze
Eshop Bakly

Eshop Bakly

Odpovedi 1 Oblibene0
Zavlažujete automaticky, úsporně a prakticky!

Zavlažujete automaticky, úsporně a prakticky!

Odpovedi 3 Oblibene0
Františkánská zahrada

Františkánská zahrada

Odpovedi 5 Oblibene0
VEKRA-INTERIÉROVÉ DVEŘE-NEGATIVNÍ ZKUŠENOST-NESPRÁVNÁ MONTÁŽ

VEKRA-INTERIÉROVÉ DVEŘE-NEGATIVNÍ ZKUŠENOST-NESPRÁVNÁ MONTÁŽ

Odpovedi 4 Oblibene0
Oresi kuchyně zkušenosti

Oresi kuchyně zkušenosti

Odpovedi 22 Oblibene0
Armex energy zkušenosti s odběrem energií

Armex energy zkušenosti s odběrem energií

Odpovedi 20 Oblibene0
Výběr nové pračky

Výběr nové pračky

Odpovedi 3 Oblibene0
Palačinkovač

Palačinkovač

Odpovedi 12 Oblibene0
Instalace kotlů

Instalace kotlů

Odpovedi 6 Oblibene0
Chci si koupit herní konzoli

Chci si koupit herní konzoli

Odpovedi 24 Oblibene0
Nejživější diskuze
Televize nad krbem ?

Televize nad krbem ?

Odpovedi 50 Oblibene1
Jak mám vyzdobit obývák ?

Jak mám vyzdobit obývák ?

Odpovedi 70 Oblibene0
Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Odpovedi 112 Oblibene0
Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Odpovedi 14 Oblibene0
Postel z dřevěných palet

Postel z dřevěných palet

Odpovedi 1 Oblibene0
Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Odpovedi 8 Oblibene0
Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Odpovedi 17 Oblibene0
Kde koupit kvalitní sedačku?

Kde koupit kvalitní sedačku?

Odpovedi 22 Oblibene0
Úzká chodba

Úzká chodba

Odpovedi 14 Oblibene0
Ložnice

Ložnice

Odpovedi 24 Oblibene0

Zkušenosti s Národní pokladnicí a mincemi neobvyklých tvarů

Kohin
Kohin
20.07. • v design

Moje sbírka se skládá převážně z mincí neobvyklých tvarů a nebo kousků něčím specifických, takže nejde o nic uceleného, ale spíše o početně omezené kusy, kterých nebylo vyraženo tolik. Jeden takový co mě zaujal, jsem našel na Národní pokladnici, jde o medaili Rozetu katedrály svatého Víta, Václava a Vojtěcha, která je pěkná svým zpracováním vitrážového okna. Z tohoto obchodu máte někdo zkušenosti objednávat? Protože kdyby to bylo ok, tak tenhle kousek ve svojí sbírce rád uvítal. Díky

Seba • před: 9 měsíci a 1 dnem

To máte zajímavý styl, s tím jsem se ještě nesetkal, ale nic proti vašemu gustu. Z Národní pokladnice mám doma pár kousků, jde teda spíše o historické postavy, ale jinak nebyl s ničím problém u nich. Vše doručeno podle odeslané objednávky.

romanos • před: 8 měsíci a 27 dny

s mincemi jsem tu byl vždycky spokojený a co jsem dával třeba i jako dárek, tak uspěly, takže do sbírky super

Jindron • před: 8 měsíci a 25 dny

Ať jsem tu měl objednanou samostatnou minci a nebo mi od nich chodila objednávka z kolekce, což sami pak posílají každý měsíc, tak nebyl problém. Platba i doručení proběhly vždycky v pořádku.

Vydra • před: 8 měsíci a 18 dny

objednávám tu rád, mince nebo i celkově sortiment mají pěkný, takže dokážu ocenit, když přijdou s nějakou novou nabídkou

Sharka • před: 8 měsíci a 10 dny

Já tu řeším hlavně dárky před Vánoci, táta s bráchou jsou na to ujetý, tak jim tu vždycky něco pěknýho vyberu, co ještě nemají. Najde se tu dost pěkných kousků, ale to bych na peníze asi musela mít vyloženě tiskárnu, kdybych se chtěla rozvášnit a objednat i top kusy jak tomu říkám :))

Kohin • před: 7 měsíci a 28 dny

Díky za tip, podívám se na ni. Není to moc dlouho, co jsem objednal teprve tu Rozetu, tak zatím čekám na její doručení. Na webu vše prošlo.

Anyka • před: 7 měsíci a 19 dny

Kvůli nízký limitaci jsem si tu rozetu katedrály taky objednala a je opravdu krásná, baví mě to její zpracování. Doma jsem předtím ještě nic takového neměla, tak mě těší.

Juklik • před: 6 měsíci a 30 dny

Tu jsem měl možnost vidět během veletrhu Sběratel, měli jí tam vystavenou a je to pěkně velký kousek porovnání s ostatním, co tam měli. Díval jsem se i, že jí stále mají v nabídce, tak si jí asi ve výsledku taky ještě doobjednám :-) 1790,- za ní mi přijde ok.

Kohin • před: 6 měsíci a 23 dny

Já jí neodolal, je mi to blbý takhle psát, ale musel jsem si jí taky, potom co jsem si tu věci pozjišťoval, objednat. A ta medaile je opravdu krásná, nemůžu si pomoct. Jeden z mých nej kousků co teď doma mám.

Kris.Cej • před: 6 měsíci a 8 dny

Mně se teda líbí všechny věci, co doma od pokladnice mám. Nikdy si věci neobjednávám jen tak, vždy to pro mě musí něco symbolizovat. Další fakt, co pak rozhoduje je i cena, takže se snažím držet.

Bazi • před: 5 měsíci a 18 dny

Tak celkově je dobře koukat na více aspektů mince ne jen na to, že se nám líbí i když je jasný, že to je asi jedno z nejhlavnějších. První koukám z čeho to je a pak taky kolik toho vyrazili. Což u pokladnice vždy doplní v dopise informacemi, ale to už je rovnou i na samotných stránkách.

MartinFuka • před: 5 měsíci a 3 dny

Kohine, myslím si, že teďka je to akorát příležitost pro vás, Národní pokladnice má v rámci slev Black Friday dost mincí za super ceny a co jsem tam v tom výběru viděl, tak jich tam právě bylo dost i v neobvyklém tvaru… vikinská helma, Thor, mince ve tvaru srdce a i ta vaše rozeta.

Kohin • před: 4 měsíci a 29 dny

Asi vás to nepřekvapí, ale myslel jsem na to, že se k nim budu muset podívat a měli toho tam hodně za sníženou cenu. Vikingská helma mě určitě zaujala, ale to už je pro mě zas moc peněz, které do toho co sbírám, nechci dávat. Držím se zas v rámci svých možností. Ale už prvně jak jste mi psal o tom Thorovi, tak jsem si v rámci té akce objednal tuto 3D minci.

MartinFuka • před: 4 měsíci a 20 dny

Vzhledem k tomu počtu ražeb si myslím, že jste pořídil dobře. Je to pěkný artikl, hlavně ta přední strana má pěknou ražbu.

Kohin • před: 4 měsíci a 6 dny

Tak můžu jen potvrdit, že to za to stálo, si jí objednat. Vypadá to dobře.

Bazi • před: 3 měsíci a 23 dny

Spíš jsem vůbec rád, že mi to před svátky ještě stihli dodat. Byl jsem trochu nevěřící Tomáš, že to stihnou. Ale pošta překvapila. Protože třeba dvoje věci jsem dostal až mezi svátky ,ale to nemyslím z pokladnice teď, to byly jiný opozdilý objednávky, co jsem posílal na dřeň, jestli to vyjde.

Bruno • před: 3 měsíci a 16 dny

Oni tam měli pak daný upozornění, že když se u dělá objednávka do určitýho data, že to ještě zvládají doručit a že později už to pak negarantují. Snaha z jejich strany byla.

Klaudina • před: 3 měsíci a 1 dnem

Nemám tyhle stresy ráda, takže mám už raději nakoupeno se značným předstihem. Nechci ani riskovat, že bych pak třeba narazila na něco, co se mi líbí a bylo by to vyprodaný. Ale u Národní pokladnice pořízení mincí zvládám už několikátý rok.

Ralph • před: 1 měsícem a 30 dny

Tak tohle mě nechává chladnýho, hold pořídím něco jiného. Beztak to většinou nevyprodají a kolikrát u nich vidím mince i z předchozích let, že je ještě stále mají v nabídce. Letos taky prodávali tu vločku a ta tuším, že byla buďto loňská a nebo už dokonce předloňská. A ono je to jedno, svoje to neztrácí a víc kusů nepřibude, když to mají omezené. Mám jí taky jeden kus doma.

Klaudina • před: 1 měsícem a 1 dnem

Ale joo, to bez debat, je to pár dní, co jsem se tam byla zas podívat a mají velikonoční nabídku, kdy i mince ve tvaru vajíček tam mají furt s emisí z roku ’22. Ale tu už mám doma, protože byla s kombinací dřeva a krásně balená v dřevěné krabičce. :-)

Bruno • před: 16 dny a 20 hodinami

Joo tu si pamatuju, ale já na ty kolorovaný mince třeba moc nejsem, mám raději jednoduchost a čistou ražbu, která hezky vynikne. Napadá mě třeba medaile Pravda vítězí. Ta je velice pěkná.

ico-no-user
Jméno*: • Přidej svůj komentář
E-mail*:
Ochrana proti spamu.
Napiš aktuální číslo dne v měsíci*:
Přidat foto Přidat fotografii