Oblíbené diskuze
Nové diskuze
Eshop Bakly

Eshop Bakly

Odpovedi 0 Oblibene0
Zavlažujete automaticky, úsporně a prakticky!

Zavlažujete automaticky, úsporně a prakticky!

Odpovedi 3 Oblibene0
Františkánská zahrada

Františkánská zahrada

Odpovedi 4 Oblibene0
VEKRA-INTERIÉROVÉ DVEŘE-NEGATIVNÍ ZKUŠENOST-NESPRÁVNÁ MONTÁŽ

VEKRA-INTERIÉROVÉ DVEŘE-NEGATIVNÍ ZKUŠENOST-NESPRÁVNÁ MONTÁŽ

Odpovedi 3 Oblibene0
Oresi kuchyně zkušenosti

Oresi kuchyně zkušenosti

Odpovedi 22 Oblibene0
Armex energy zkušenosti s odběrem energií

Armex energy zkušenosti s odběrem energií

Odpovedi 20 Oblibene0
Výběr nové pračky

Výběr nové pračky

Odpovedi 3 Oblibene0
Palačinkovač

Palačinkovač

Odpovedi 12 Oblibene0
Instalace kotlů

Instalace kotlů

Odpovedi 6 Oblibene0
Chci si koupit herní konzoli

Chci si koupit herní konzoli

Odpovedi 22 Oblibene0
Nejživější diskuze
Televize nad krbem ?

Televize nad krbem ?

Odpovedi 50 Oblibene1
Jak mám vyzdobit obývák ?

Jak mám vyzdobit obývák ?

Odpovedi 70 Oblibene0
Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Odpovedi 112 Oblibene0
Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Odpovedi 14 Oblibene0
Postel z dřevěných palet

Postel z dřevěných palet

Odpovedi 1 Oblibene0
Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Odpovedi 8 Oblibene0
Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Odpovedi 16 Oblibene0
Kde koupit kvalitní sedačku?

Kde koupit kvalitní sedačku?

Odpovedi 22 Oblibene0
Úzká chodba

Úzká chodba

Odpovedi 14 Oblibene0
Ložnice

Ložnice

Odpovedi 24 Oblibene0

Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Jitka42
Jitka42
3.09. • v design

Dobrý den, projížděla jsem si galerii vchodových dveří a nejvíce se mi líbily, co tu má své galerii firma Vekra. Máte je někdo doma případně jak jste s nimi spokojeni?

markus2 • před: 8 roky a 7 měsíci

S touto firmou přímo zkušenosti nemám, ale jaké vchodovky chceš?

Dan • před: 8 roky a 7 měsíci

My od nich máme okna a jsme s nimi spokojeni. Budeme teď chtít taky měnit vchodové dveře, tak je určitě zase oslovíme. Také si rádi přečteme nějaké reference.

Honzaik • před: 8 roky a 6 měsíci

Tak mi vchodovky od Vekry máme a vyhovují nám. Doporučil nám je kámoš stavař. Máme dřevěné s boční prosklenou částí. Dveře jsou kvalitní, zatím na nich neshledávám žádné změny, takže hodnotím kladně.

petr • před: 8 roky a 6 měsíci

Ahoj, můžu se zeptat, nemáte někdo zkušenost s jejich hliníkem? Chceme od Vekry udělat všechny otvorové výplně, akorát nevíme, jaký materiál vybrat?

Evka • před: 8 roky a 5 měsíci

My máme zkušenost přímo s Vekrou a jejich dřevohlíníkem a můžu hlásit dobré výsledky. Z venku jsou okna hliníková, takže dům vypadá stylově moderně, přitom zevnitř jsou okna dřevěná, takže prostory působí útulně. Pokud se Vám hliník na dům hodí, tak stoprocentně doporučuji.

Martina • před: 8 roky a 5 měsíci

Osobní zkušenost nemám, ale kámoš si nechal jejich hliník dělat na novostavbu. Byla jsem se na to podívat a vypadá to na domě fakt super. Interiér k tomu sladily do moderna, takže to celé hezky zapadá. Říkal, že tak přesně si to představoval, takže bych řekla, že je spokojený.

Marie Černá • před: 8 roky a 4 měsíci

ahoj, my od nich máme plastová okna, ale bratr má prý dobré zkušenosti i s jejich hliníkem. Pomáhá u jedné stavební firmy a tam je to teď prej hit na novostavby. Mně osobně přijdou ta okna hrozně studená, mám radši teplejší odstíny, ale když se to někomu líbí tak proč ne. Pochybuju, že by ve Vekře nabízeli něco, o čem by sami nebyli přesvědčeni.

Lukáš D. • před: 8 roky a 3 měsíci

nemám od nich vchodovky ale mám od nich okna ze dřeva, kámoš mi říkal, ať jdu raději do plasťáku, že o to dřevo se musí pak starat, ale já si to teda nemyslím, nechal jsem si je i přesto udělat, je to asi 5 let a furt vypadají dobře, manželka je vždycky na jaře a na podzim umyje a pak jsou jak nový a přehnanou péči jsem jim zatím nevěnoval a fungují normálně, takže já jsem s vekráckýma oknama taky spokojený.

Pavel • před: 8 roky a 2 měsíci

Zdravím, nedávno jsem nechal předělat okna na našem domě a musím Vekru pochválit. Nejen že nabídli dobrou cenu, ale pomohl mi vyřešit problém s nestandartními okny, takže mohu doporučit.

Tom • před: 8 roky a 1 měsícem

Ahoj, já mám udělaný doma eurookna. Barvu mám hodně tmavě hnědou ale dřevo je meranti, barvu jsem takovou chtěl, protože tak vypadali původní okna na domě, tak jsem to nechtěl měnit. Okna jsou pro nás bezproblémová a řekl bych že nám za loňský rok ušetřili i něco na energiích, takže bych od nich eurookna doporučil.

Dvořák J. • před: 8 roky a 18 dny

Ahoj když tady čtu ty pozitivní zkušenosti, tak se k té vekře zajdu taky podívat. Už jsem na jich webovky koukal několikrát, ale nemohl jsem se pořád dokupat. Už to u nás začíná být akutní, tak bych rád okna vyměnil do podzimka.

Radek • před: 7 roky a 11 měsíci

Musím souhlasit s ostatními že okna od týhle firmy jsou celkem fajn, naši si je nechali od nich udělat asi před pěty lety okna jsou v pohodě, mě to teprve čeká, ale k vekře se půjdu stopro podívat, protože i ty ceny jsou za ty okna ok...

JaroslavK. • před: 7 roky a 10 měsíci

až na to, že jsme čekali na okna o 14 dní déle, díky tomu, že prý měli hodně zakázek a nestíhali, tak okna slouží dobře. za to zpoždění nám dali ucházející slevu, takže i celkově okna vyšla na příjemnou sumu... Mám je 5 let bez závady..

res.vsetin • před: 7 roky a 8 měsíci

Vekra lže zákazníkům, pomlouvá konkurenci přičemž kvalita jejich výrobků a služeb je na tragické úrovni. Veškeré pomluvy okenářských společností na internetu píše právě Vekra s cílem očernit konkurenci a na jejich úkor získat zakázky. Podívejte se na kvalitu MADE IN VEKRA ZDE: http://www.oknavekra.eu

Lukáš Holý • před: 7 roky a 8 měsíci

Okna mi byly zaměřeny 20. 6. 2016 a už 5. 8. 2016 nám byly namontovány domů a zatím jsem spokojen, na to že okna montovaly v pátek po poledni, tak odvedli kus dobré práce, to já v pátek mám už takovou malou sobotu a nic se mi povětšinou nechce...

Milan • před: 7 roky a 6 měsíci

Stavěli jsem bungalov a musím říct, že okna pro mě byla priorita, když jsem viděl jak nám okna zlobili v bytě, tak jsem to samé nechtěl riskovat v novém domě, proto jsem do oken raději zainvestoval a jsem spokojený.

AdamP • před: 7 roky a 5 měsíci

Dobrý den, u nás jsou okna od vekry dlouho, nechávali jsme je dělat chvíli před rokem 2001, takže ty okna jsi u nás odsloužili už dost, ale stále vypadají, že toho ještě hodně snesou, tak uvidíme jak se jim bude dařit v následujících letech, ale investici do nich nám už vrátili...

Erika • před: 7 roky a 5 měsíci

Zdravím, my máme Vekry a nemůžeme si stěžovat, nic netáhne a vše funguje jak má. Měli jsme je jako součást projektu, když jsme stavěli domek na klíč s http://www.ddnk.cz/, pokud to máte v rámci stavby, tak bych je být vámi kontaktovala, se vším nám poradili a pomohli. :)

Aneta Kovářová • před: 7 roky a 4 měsíci

Od vekry jsme si nechali udělat prosklený dveře s dřevěným rámem okolo a jsem s tím maximálně spokojená, strašně dlouho jsme takové dveře hledali a nikde jsme nic pořádnýho a kloudnýho nenacházeli, až jsme si přišli k vekře vyzvednou nějaké žaluzie k oknům tak jsme na pobočce viděli, že prodávají i takové prosklené dveře a rovnou jsem si tam jedny vybrala a jsem s nimi opravdu moc spokojená.

Franta Dvořák • před: 7 roky a 3 měsíci

Nechtěl jsem chválit dne před večerem, takže jsem si počkal až jak se mi okna od vekry prokážou v čase. A po 3 letech můžu říct, že okna jsou dobrá. Zimy teď sice byli slabší, takže jsme nevyzkoušeli okna v extrémních podmínkách, ale i tak s okny zatím nebyl žádný kříž. U montáže oken jsem byl a žádné chyby jsem si nevšiml.

Karel Homola • před: 7 roky a 2 měsíci

Zdravím, okna jsem vybíral díky zkušenostem mých příbuzných, měnili okna na jaře a my se do rekonstrukce pustili napodzim, proto jsem poptal vekru. I když jsem se chtěl hodně zajímat o kvalitu, dal jsem nakonec spíš na doporučení a kvalitu jsem opoměl, ale okna jsem i přesto dostal dobrá...Problémů jsem se neobával přijela k nám stejná parta jako k příbuzným.

Jan • před: 7 roky a 1 měsícem

Postavili jsme si na okraji města dům z dřevostavby a myslel jsem že okna budu díky tomu volit taky dřevěná, ale opak byl pravdou. Když jsem u vekry začal okna shánět, bylo mi doporučeno abychom si nechali udělat platová okna a jsem s výsledkem spokojen. Mám okolo domu docela dost běhání, tím spíš přes léto, takže za každou úsporu času jsem rád a to si myslím, že díky plastovým oknům tak i je. J

K.Tas • před: 7 roky a 5 dny

U nás dobrý... co jsem si zatím u vekry objednal za dveře, tak vždycky došli ve správném rozměru i čase. Za sebe jsem s jejich výrobky spokojen, ale nevím jací jsou po montážnické stránce, tu jsem nezkoušel.

Mirek B. • před: 6 roky a 11 měsíci

Včera nám Vekra montovala dřevěný okna a mohu sem přidat kladnou referenci, jejich obchoďák dodržel slovo a všechno proběhlo dle smluveného. Okna nám to doma oživily, tak snad nezklamou, když už stáli tolik peněz.

Mike • před: 6 roky a 10 měsíci

Zdravím, já mam dveře z dřevohliníku. Mám je cca půl roku, a žádný problém jsem zatím nenašel. Jsou možná trochu dražší, ale u vchodových dveří by se podle mě šetřit nemělo. U vekry nám hodně poradili co se týče bezpečnosti.

Honza L. • před: 6 roky a 9 měsíci

Já mám plastové vchodovky a myslím že jsem nevybral špatně. U dřevěných jsem se bál že se dají jednodušeji rozbít, i když vím že je to blbost, ale s těmi plastovými se cítím nějak líp. Cena od vekry byla dobrá, i s tím že jsme na dveře kupovali blbůstky jako klepátko a schránku.

Ondřej • před: 6 roky a 8 měsíci

Já ze začátku taky přemýšlel nad plastovými, ale pak jsem si vybral dřevěné, hlavně teda kvůli vzhledu, i když je u nich cena trošku větší, ale není to zas tak velký rozdíl nebyl, a podle mě u nich nehrozí že by se dali nějak jednoduše rozbít, to musí mít vekra nějak v malíku.

Vlastimil • před: 6 roky a 7 měsíci

Já teď taky uvažuju nad dřevěnými dveřmi od nich, tak se chci zeptat jak dlouho je mate, jestli je u nich nutná nějáka údržba a tak. Díky za odpověď

Dušan • před: 6 roky a 7 měsíci

Dobrej, já dřevěný dveře od vekry mám už pár let, a zatím všechno dobrý, jednou ročně je natřu impregnací a jinak nic. Mám je s ozdobným zasklením na který jsem si nechal dát bezpečnostní folii, takže jsou podle mě dost bezpečný. Hlavně jsem rád že dveře jsou s nějakou tou křídlovodou okapnicí, která brání zatýkání, u těch starých musela být furt deka aby nezatýkalo až do chodby a zakopávalo se o ní, takže jsem rád že u těhle dveří už nehrozí nebezpečí úrazu :D

Josef • před: 6 roky a 6 měsíci

Ahoj, hele já je mám taky akorát už teda pár let a nepamatuju si už jaký dřevo jsem zvolil, ale jinak s dveřmi od tý verky jsem spokojený, natírám je jen jednou za 2-3 roky, to úplně stačí podle mě, jde jen o to aby neztratili barvu, a cena byla taky v pohodě co si pamatuju.

Marek • před: 6 roky a 5 měsíci

Já pokud se můžu přidat tak bych volil spíš ta plastová, mám je na domě už asi 15 let a zatím s nima nebyl jedinej problém. Ale samozřejmě každej má jinej vkus, já to měl v rozhodování jednoduchý protože máme plastový okna, takže kdybych k tomu dal dřevěný dveře bylo by to jak pěst na oko.

vevecko • před: 6 roky a 1 měsícem

Dobrý den, řešíme právě otázku, jaké vchodové dveře pořídit, jestli plastové nebo hliníkové. Raději bysme hliníkové. Je tu někdo, kdo by měl zkušenosti s [url=https://fm-dvere.sk/vchodove-dvere/dvere-68mm.html]touto[/url] firmou a měl od nich hliníkové dveře? Vypadají docela dobře. Předem děkuji za tipy a odpovědi :) Hezký den

Patrik • před: 6 roky a 20 dny

Já hliníkový dveře mám, ale ne od téhle firmy, ale právě od tý Vekry. Dveře vypadají super a jsou podle mě i dost bezpečný, zatím jsme s nimi neměli žádný problém a to že se u nás s nima docela tříská, takže hliník můžu určitě doporučit.

Simona123 • před: 5 roky a 11 měsíci

Ahoj, my jsme před rokem ve velkém předělávali a dlouho jsme hledali kde vybrat dveře, nakonec jsme vsadili na českou klasiku https://www.lomax.cz/vchodove-dvere, máme dveře hliníkové a zatím maximální spokojenost.

Daniel87 • před: 5 roky a 11 měsíci

k nám na dům jsme zvolili dřevohliníkový, zatím mi vyhovují dobře, taky je mám ale od vekry, dal bych hlavně pozor při výběru kování, to je na dveřích podle mě to nejdůležitější, materiál který potom zvolíte už je podle mě jen taková estetická tečka

Max • před: 5 roky a 10 měsíci

Já mám třeba obyčejný plastový a není s nimi žádný problém, chtěl jsem jenom aby pasovali k oknům které máme ještě původní od jiného výrobce a ne od Vekry, takže jsme spíš vybírali podle toho jaké barvy můžou nabídnout aby to tolik nebilo do očí, a dobrý, máme je už pár let a jsou v pohodě.

Petr • před: 5 roky a 9 měsíci

Já mám tedy vchodovky dveře od českého výrobce NEXT a jsem s nimi velice spokojený. Do dveří bych peníze rozhodně nešetřil.

Zdeněk F. • před: 5 roky a 9 měsíci

mám dveře z plastu, podle mě je to dobrý materiál, ale mohl by mi tady někdo poradit ohledně plastových oken? konkrétně jestli dvojsklo nebo trojsklo, a jaký všechny parametry by měli splňovat?

Roman • před: 5 roky a 8 měsíci

Záleží na tom co chcete aby okna uměla…já mám od Vekry v plastových oknech třeba obojí, na jedné straně domu trojsklo, kvůli lepší tepelný izolaci a na druhý dvojsklo protože jsou okna přímo do silnice, tak aby odráželi hluk. Jinak si dejte pozor na kování a těsnění, to je dobré si pohlídat.

Viktor • před: 5 roky a 7 měsíci

Zkuste se poptat v showroomu, tak by vám měli poradit asi nejlíp…mě u vekry poradili trojskla protože máme starý barák který se hůř vytápí a ta trojskla jsou například lepší s těsnění, ale je potřeba si u nich pohlídat kování protože trojsklo je pro kování větší zátěž. Taky se říká že propustí méně světla ale to teda vůbec nepociťuju. Nejlepší je, podle mě, si určit co chcete aby okna dělala, jak píše Radek.

Libor • před: 5 roky a 6 měsíci

Mě zas u Vekry poradili dvojskla protože bydlíme hned na hlavní a s vytápěním problém nemáme, takže to opravdu chce se zeptat jich co chcete, tak vám to řeknou nejlíp. Každopádně doporučuju si kování pohlídat u jakéhokoli okna, dvojskla nebo trojskla, to chce mít opravdu kvalitní.

Kryštof • před: 5 roky a 5 měsíci

U oken doporučím mít středové těsnění a pohlídat si okenní čepy. U vekry to mají podle mě vidět i na pobočkách, jak ty okna vypadají zevnitř, podle toho bych se řídil protože kování je základ, chce to taky potom se o ty okna trochu starat, občas promazat pohyblivé části a taky občasné seřízení který by vám měla dělat firma. Já si tohle všechno dost hlídal a okna mám od vekry už 10 let a furt jsou v pohodě.

Jiří U. • před: 5 roky a 3 měsíci

Dobrý den, pokud by měl někdo zájem o kvalitní plastová okna, tak bych rád poradil abyste si dalo pozor aby okna byla vyrobena z profilu třídy A, ten je nejtlustší. Také si dejte pozor na to aby okna byla vyrobena z prvoplastu, protože ten lépe drží ve svárech. Pokaždé chtějte znát původ oken, na trhu je mnoho překupníků, kteří nemohou za kvalitu a původ oken ručit. Všechny tyto mnou zmíněně informace si nechejte zapsat do kupní smlouvy, při případných nepříjemnostech budete v právu.

Jiří Fišer • před: 5 roky a 2 měsíci

Chtěl bych se podělit o moji zkušenost s okny od Vekry. Po 5 letech se mezi skly objevili otisky prstů a jaké si strojové šedivé řádky (uniklo asi vakuum). Stalo se to skoro u všech oken. Po dotazu na Vekru mi bylo sděleno po dvou měsících, že je to na výměnu skel. A jelikož mam po záruce, tak samozřejmě na moje náklady. Krytky pantů popraskali už při prvním roce užívání, takže kvalita oken asi nic moc. Už bych volil asi jinou společnost, které nabízejí 10let záruky.

Richard • před: 5 roky a 1 měsícem

My kupovali s vchodovými dveřmi i interiérovky u vekry, oboje jsem si nasazoval sám a nemám asi co říct, otevírají se, zavírají se, těsní a docela slušně tlumí i hluk.

Robert • před: 5 roky a 23 hodinami

Vchodovky jsem si teda sám nenasazoval, toho bych se asi trochu bál aby všechno zapadlo tam kam má, ale interiérové dveře pak už jo no, na tom nic není, takže mezitím co mi chlápci z Vekry zasadili ty vchodové, já udělal ty uvnitř a tak za hodinku, ani ne, jsem měl hotovo.

Myšák • před: 4 roky a 11 měsíci

Na tom není nic těžkého pokud je člověk aspoň trochu zručný, dveře se nasadí normálně, u Vekry poradí jak to udělat, zasazovat sám bych se bál akorát ty okna protože tam když se to nepovede, tak je to jak kdyby tam ty okna vůbec nebyli.

Karl • před: 4 roky a 10 měsíci

Jo Myšáku s tím souhlasim, dveře jsem si nasazoval sám, až na vchodový teda, protože tam jsem si nebyl úplně jistej aby pak dobře těsnili a tak takže okna a ty dveře jsem radši nechal cápkům od Vekry aby si s tím poradili.

Joey • před: 4 roky a 8 měsíci

hele co se týče těch oken, jak ta montáž probíhá? Za týden mi je mají z Vekry, máme objednaný plastový. Přemýšlím co všechno udělat předtím, stačí co nejvíc věcí odnosit a zbytek přikrýt nebo můžu nechat všechno na svým místě a jenom přikrýt nebo jak

Lukáš • před: 4 roky a 7 měsíci

Už je ti to asi k ničemu, ale pro ostatní – je nejlepší co nejvíc věcí co jde odnosit aby se jim tam dalo s oknem dobře manipulovat, a zbytek přikrýt nějakou plachtou aby se nedostal prach všude. U nás si Vekra po sobě i celkem uklidila, okna zednicky začistili a starý okna odvezli, za mě servis na jedničku.

Daniel • před: 4 roky a 6 měsíci

přesně tak, já jsem všechno sice odnosil aby to nepřekáželo, ale na plachty jsem zapomněl, naštěstí chlapy z Vekry jsou na to vybavený a na to nejnutnější mi nějakou plachtu půjčili.

Michal • před: 4 roky a 4 měsíci

Mi to naštěstí měli vychytaný protože jsme měli novostavbu takže to byl holodům, takže nikde nic nepřekáželo a chlapy z vekry mohli bez problému procházet po celým baráku s okny v podpaží, aniž by něco poničili.

Ondry • před: 4 roky a 3 měsíci

tak oni jsou podle mě cvičený na to dělat svojí práci i ve stísněných prostor, u nás se museli chlapy od vekry hodně otáčet aby okna dostali tam kde mají být a zvládli to v pohodě, a to jsem nabízel pomoct ale i beze mě si poradili a to byli jenom ve dvou.

Mates • před: 4 roky a 2 měsíci

tak přesně jak píše Ondry, cápci jsou na to připravený, nám vekra měnila okna v 1kkáčku a to že tam fakt moc místa není a ani slovo neřekli

Roby • před: 4 roky a 1 měsícem

nám okna dělali už asi před deseti lety takže průběh už úplně nemám v paměti, ale do teď jsou v pohodě takže předpokládám že práci udělali dobře

Deryk • před: 4 roky a 1 měsícem

Má někdo zkušenosti s dřevěnými okny Natura 78 od Vekry? uvítal bych nějaký recenze přímo na tenhle typ. Dost zvažuju že je koupím.

Stuart • před: 4 roky a 1 měsícem

Přesně tyto nemám, ale jiná dřevěná okna od nich a po 10 letech používání můžu asi říct že dobrý, sice je občas potřeba je natřít aspoň nějakým balzámem aby nevybledla když na ně svítí slunko, ale jinak fajn.

Deryk • před: 4 roky a 16 dny

Aha dobrý vědět, a to se musí natírat po jaký době? Já už tam volal abych si udělal nějaký lepší obrázek a zatím to na mě působí dobře, ale asi počkám než tohle všechno opadne. Zas tak urychleně ty okna nepotřebuji, stačí když budou do konce roku.

david • před: 4 roky a 9 dny

Já ty dřevěný okna co mám od Vekry natírám většinou na jaře, ale už se mi stalo že jsem to nějaký rok vynechal a nic se s nimi nestalo, vypadají furt stejně jako na začátku.

Jonáš • před: 3 roky a 11 měsíci

Já mám přímo tenhle typ, dobrá kvalita za dobrou cenu, mají hlavně dobrou izolaci a i dobře tlumí randál z venku.

Roman T. • před: 3 roky a 11 měsíci

Já rozhodně doporučuji jejich dřevěný okna, plastový okna jsem měl předtím a jejich kvalita byla dost tragická.

Bohuš • před: 3 roky a 10 měsíci

Tak ale třeba do bytu mi přijde zbytečné dávat dřevěná okna, když plastová svojí kvalitou na to bohatě stačí, nebo aspoň takto to vidím já, do bytu bych si dřevěná okna nedal, asi už jenom kvůli tomu že bych byl v domě jediný co by měl úplně odlišný styl a to by se správci asi úplně nelíbilo. A to nemluvím o tom že ta plastová nás vyšla u Vekry levněji než kdybychom chtěli dřevěná.

Ruby • před: 3 roky a 10 měsíci

Tak ono to záleží na vašich preferencích, my jsme si třeba na družstvu odhlasovali dřevěná okna, a vekra k tomu na ně dala dobrou nabídku takže nebylo o čem, a myslím si že dům teď vypadá mnohem lépe než předtím s těmi bílými okny. Ještě k tomu doladíme barvu fasády a bude to.

Dominik • před: 3 roky a 9 měsíci

Ještě je taky varianta koupit si plastová okna s dekorem dřeva, my je takhle máme na domě. Plastová nás vyšla u Vekry na lepší cenu a ten dekor je dost realistický, takže vypadají jako dřevěná, s tím, že je ně menší starost.

Deryk • před: 3 roky a 9 měsíci

Jo taky jsem koukal i na plastová okna s tím že bych dal ten dřevěný dekor, ale ty dřevěný nám prostě budou vyhovovat víc si myslím, a cena pro nás není nijak rozhodující tak půjdu do nich. Teď jsem musel řešit servis na autě, takže jsem to odložil, ale příští týden už to s Vekrou půjdu domluvit natvrdo. Díky za vaše rady a zkušenosti.

Vladimír Procházka • před: 3 roky a 8 měsíci

Nás do 3+1 vyšli okna od Vekry nejlíp, když jsem tedy nekoukal jenom na cenu ale spíš na materiál a zpracování. Cena sice mohla být menší, za to bych se nezlobil, ale zas vím co jsem si nechal dát do bytu a doufám že nám na pár desítek let vydrží.

Bohdan • před: 3 roky a 7 měsíci

Máme starší dům a minulý rok jsme začli s rekonstrukcí, už jsme se po zateplení fasády dostali ke koupi nových oken a momentálně na ně čekáme na okna od Vekry. Ještě tedy nemůžu posoudit kvalitu oken, ale líbil se mi přístup firmy k zákazníkovy, prodejna byla moderně udělaná a vše se tam dalo osahat a zjistit si všechny parametry.

Davidsi • před: 3 roky a 7 měsíci

Bohdane, můžu se zeptat jak starý dům máte a jaký okna jste koupili od Vekry? Výměna oken nás taky čeká, dům je starý víc jak 50 let, tak nevím jaký typ by se nám hodil. Od vekry jsme právě brali vchodové dveře a ty jsou tedy super, dobře těsní a jsou i dost bezpečný, takže u oken bychom taky chtěli jít do vekry.

Bohdan • před: 3 roky a 7 měsíci

No víc než 50 let tomu našemu nebude, ten bude starý okolo 30 let si myslím. Doporučuju se zaměřit na zasklení, my jsme u Vekry vzali dřevěná okna s trojsklem protože to je lepší co se týče izolace a to ty starý domy hodně potřebujou.

Denis • před: 3 roky a 6 měsíci

myslím si že kdybyste to šel prokonzultovat na prodejnu tak vám poradí, já jsem taky řešil něco podobného, a ve Vekře mi poradili by co by okna měla mít a splňovat proto aby jejich funkce byla co nejlepší. Přece jenom oni jsou tam od toho, aby dokázali poradit.

Gesar • před: 3 roky a 6 měsíci

Podle mě by se do staršího domu mohli hodit dřevěná okna. Já teda nemám tak starý dům, ale nejmladší už taky není, a od chvíle co nám Vekra ty okna vyměnila za dřevěný tak izolace je mnohem lepší, dům se rychleji vytopí a teplo drží.

Olda • před: 3 roky a 6 měsíci

Oni i plastový okna jsou do domu dobrý, já je mám udělaný v dekoru dřeva takže na domě vypadají dobře a svojí funkci plní dobře i co se týká izolace.

Matěj • před: 3 roky a 5 měsíci

Taky jsem koupil plastový s tím dřevěným vzhledem a teda musím říct že ten vzhled je super, není skoro poznat že by nebyli dřevěný a to se za to zas tolik nepřiplácelo, nebo aspoň u Vekry ne.

Štefan • před: 3 roky a 5 měsíci

Mám s nimi aktuální zkušenosti, okna máme od léta, podobně jak Matěj máme plastová s dřevěným dekorem, a až na to že cena byla vyšší, ale máme to udělané na splátky, tak jsme zatím nenašli nic co by nám na oknech vadilo nebo bylo špatně, uvidíme jak je prověří zima pokud nějaká bude.

Relji • před: 3 roky a 5 měsíci

Když jsme vybírali nová okna tak jsme to řešili s více firmami, chtěli jsme vědět jaký máme možnosti. Nakonec jsme se spojili s Vekrou která s námi komunikovala nejlépe a i poměr kvality a ceny nám vyhovoval. Po montáži můžu říct že zkušenosti s touhle firmou máme dobré.

Jamal • před: 3 roky a 4 měsíci

taky jsme psali do více firem, chtěli jsme znát více nabídek než se pro něco rozhodneme. Vekra nás vyšla nejlíp v poměru ceny a kvality. Všude se ceny pochybovali poměrně stejně, ale chtěli jsme hlavně aby okna něco vydržela.

Přemek • před: 3 roky a 4 měsíci

My jsme se tedy poptávali nejvíc po kamarádech a rodině, kdo od koho má okna. Vekru jsme vybrali na základě toho že sestra je má od nich už asi 10 let, a jak jsme si je zkoušeli a prohlíželi tak vypadali pořád dost dobře. Ještě jsme si tedy nechali v záloze jednu firmu, ale potom co nám přišla poptávka Vekra stejně vycházela líp tak jsme šli do nich.

Milan H. • před: 3 roky a 3 měsíci

My zase vybírali z jedniček na trhu, poslali jsme poptávky a na různé druhy oken protože jsme chtěli vědět jak by nás to finančně vyšlo, a vybrali jsme nakonec dřevěná okna od Vekry, která byla s hlubším uložením skla proti rosení, které nás u původní oken tížilo a plus k tomu maj i dobře udělanou okapnici.

Tomáš • před: 3 roky a 2 měsíci

Taky jsme poptávky posílali do těch nejznámějších firem a čekali co z toho vyjde, telefonicky jsem pak i komunikoval s jejich prodejci, protože na pobočku se nám v době korony moc nechtělo. Na základě podkladů jsme vybrali taky Vekru, nebyla si nejlevnější ale kvalita nás přesvědčila.

Bernard • před: 3 roky a 2 měsíci

Máme od nich dřevěný okna s přídavným těsněním a okapnicí, když pominu cenu tak hodně dobrý.

Robo P. • před: 3 roky a 1 měsícem

Tak dřevěný okna jsou dražší než plastová, to je celkem logický. Počítal jsem s tím i u dřevohliníkových oken že cena bude jinde, holt to není malá investice, ale myslím si že ty co jsem od Vekry pořídil mě možná i přežijou, takže pro mě jedině dobře.

Don • před: 3 roky a 10 dny

My jsme chvíli uvažovali nad dřevohlidníkovými okny, ale nakonec jsme zvolili dřevěná, cena byla přijatelnější a kvalitou sám sedli nejvíce.

Lokis • před: 2 roky a 11 měsíci

Čekal jsem složitější průběh výměny oken, nikdy jsem to nezažil tak jsem se připravoval na všechno, ale ty chlapy z Vekry to tak v ruce že to vypadalo jak nejjednodušší věc na světě, byl jsem mile překvapen.

Tobias H. • před: 2 roky a 10 měsíci

Měl jsem seznam firem kterým jsem poslal poptávku, rozhodoval jsem se pak mezi dvěma, z čehož Vekra vyšla o něco líp, díky rychlejšímu dodání a lepší domluvě na montáži.

Jaromír • před: 2 roky a 9 měsíci

My s Vekrou byli ve všech ohledech spokojeni.

Jordán A. • před: 2 roky a 8 měsíci

Taky jsme byli spokojeni, jak s okny, tak s dveřmi. S firmou se nám velmi dobře komunikovalo.

Radovan • před: 2 roky a 8 měsíci

Jo ta komunikace byla opravdu super, jak na pobočce při sepsání smlouvy, kdy nám bylo vysvětleno vše do podrobností, tak i pak s dělníky kteří byli v pohodě s tím že jsem u montáže chtěl být přítomen a vysvětlovali mi, jak se o okna starat.

Filip Novotný • před: 2 roky a 7 měsíci

Máme od vekry dřevěný trojskla, původně jsem měl za to, že bych si nechal udělat jen dvoj, ale když jsem se na to pak zaměřil, tak ty trojskla nebyly o tolik dražší a víc skel je prostě víc skel.

Honza • před: 2 roky a 5 měsíci

Pro mě super zkušenost. Od objednání až po konečnou montáž vše probíhalo velmi pokojně. Až jsme byli překvapení, že nebyl nikde zádrhel. Vše co bylo smluveno bylo dodrženo.

Petr • před: 2 roky a 4 měsíci

Plastová okna s trojsklem máme od Vekry pěkně dlouho. Tenkrát mi ta cena přišla vysoká, ale tím, že je máme bez závady doma takových 11 let určitě, tak to zas takový balík nebyl.

Vincent • před: 2 roky a 3 měsíci

Mnoho let už máme od této film udělaná okna. Neměnil bych na tom nic. Ani po letech ta bílá barva neztratila barvu.

Norbert • před: 2 roky a 2 měsíci

Okna jsme si objednali do Vekry, máme je už asi 5 let a jsme spokojeni.

Kaluz • před: 1 rokem a 19 dny

Kvůli úpravě i výdrži jsme si vybrali u Vekry vchodový dveře ze dřeva. Celkově jsme to ladili i k tomu, že máme starší dům a když vidím tu šeď a samý antracit, tak se mi to vůbec nelíbí. A to dřevo mi k tomu celkově zapadá mnohem líp a nebyly špatný ani cenově, takže jsme objednali tuto variantu.

Peshek • před: 11 měsíci a 29 dny

My jsme to ladili v rámci celkové rekonstrukce, kdy se nám vekra starala jednak o okna s dveřmi, tak i pak stínící techniku, aby vše zapadalo do sebe. Nechtěl jsem kombinovat dvě různé firmy, když tihle to měli ve své nabídce taky a za fajn cenu.

Jardenski • před: 11 měsíci a 20 dny

Plánujeme stavbu baráku a jsme teďka u řešení i takových detailů jako pořízení venkovního stínění. A polemizujeme, co je lepší, jestli žaluzie a nebo rolety. Máte někdo třeba porovnání a nebo vlastní zkušenosti, že byste nám byl schopný říct a případně poradit jako zkušený? Díky moc..

Peshek • před: 11 měsíci a 19 dny

My jsme šli do žaluzií, protože se s nimi dá furt regulovat světlo v místnosti, když to u rolet zatáhnete a máte úplnou tmu, ale zas mají jiný svoje výhody, jako třeba bezpečnostní. Je to spíš o tom, co od toho očekáváte. Si zajděte do Vekry a oni to tam s vámi proberou, za to nic nedáte.

Valda • před: 11 měsíci a 13 dny

My jsme u Vekry zas brali venkovní rolety, byly nám doporučený i z hlediska bezpečnosti, že když jsou zatažený, tak se jen tak snadno přes ně někdo dostane. Tmu teda udělají neskutečnou, takže buď je máme úplně stažený a nebo úplně vysunutý. Je to jak píše pán nade mnou, co sami doma chcete, úplně to asi takhle nejde říct jednoznačně, co je lepší.

Jardenski • před: 11 měsíci a 6 dny

My jsme právě u Vekry teďka koukali, co tam všechno mají za možnosti, takže stopro víme, že necháme udělat venkovní stínění. Na tom už nic měnit nebudeme, ale zatím po všechno úvahách se nejvíc přikláním k těm žaluziím, že se s nimi dá regulovat právě to světlo, barevně je umí taky přizpůsobit a záruku u nich taky máme. S Vekrou jsme domluvený ještě na finální schůzce, kde si definitivně řekneme, co budeme dělat.

Jasik • před: 10 měsíci a 17 dny

Nechal jsem si na baráku dělat okna a venkovní žaluzie od Vekry a jsem spokojený s tím jak celou zakázku dobře zvládli a výběr žaluzií beru jako dobré rozhodnutí, původně jsem je totiž nechtěl - připadalo mi to jako zbytečné, ale teď si to pochvaluji. U žaluzií mi právě přišlo lepší, že s nimi můžu korigovat světlo v místnosti a nemusím tam mít úplnou tmu, to považuji za velkou výhodu oproti roletám.

Hanzl • před: 9 měsíci a 12 dny

Také jsme s manželkou vybrali venkovní žaluzie. Konečně jsme doma zrušili závěsy, žaluzie udělají příjemné šero a nejsou plné prachu a roztočů. Ve Vekře jsme se na všem domluvili, cenu jsem za všechno dostal slušnou, proto jsem dlouho neváhal a objednávku potvrdil. Za necelé tři měsíce od objednávky jsem měl okna a žaluzie namontované.

MachalicekP. • před: 8 měsíci a 15 dny

Byl jsem na vážkách jestli vybrat venkovní rolety nebo žaluzie. Po poradě s obchodním zástupcem z Vekry, který se mnou celou objednávku procházel mi v tom udělal docela jasno. Bydlím v přízemí, tak jsem kvůli bezpečnosti zvolil rolety a jsem spokojený s tím jak fungují a udělají doma parádní stín.

MichalVodry • před: 7 měsíci a 12 dny

Tak my máme od Vekry jak okna, tak i stínění na ně a teď jsme si nechávali dělat pergolu. Za nás už několikátá spolupráce s nimi, a i teď vše dopadlo podle našich představ. S výběrem nám ochotně poradili a zohlednili naše požadavky.

Krystof1 • před: 5 měsíci a 30 dny

My mámě několik let vchodové dveře právě z Vekry. Tenkrát jsme se rozhodovali mezi hliníkovými nebo dřevěnými, ale vybrali jsme na konec dřevěné dveře vekra trend ve světlém dubu a k tomu jsme u nich vybrali do stylu i kliku a kukátko. Dveře za těch několik let splňují všechny požadavky. Neměli jsme s nimi problém to podle mě svědčí o kvalitě.

JardaMed • před: 4 měsíci a 19 dny

Mám stejnou zkušenost jako vy Kryštofe. My jsme s Vekrou spolupracovali už po několikáté. Před 6 lety nám měnily okna v celém baráku a teď jsme řešili jak interiérové, tak vchodové dveře. Kvalitně vyrobené a dobře zapuštěné, plní svůj účel.

RomanL • před: 3 měsíci a 21 dny

S Vekrou mám čerstvou zkušenost. V létě jsme si od nich nechávali naistalovat okna, bylo jich poměrně dost do celého baráku, ale montážníci neztráceli čas a byli rychle hotový. Cena v poměru s výkonem je za mě adekvátní. Připlatili jsme si, ale okna plní svou funkci na jedničku.

MilosRuml • před: 2 měsíci a 18 dny

Vchodovky z Vekry máme už od doby co jsme postavili dům, takže nějakých 10 let a dveře fungují skvěle i po tolika letech. Není tam ani nějak velká známka nějakého opotřebení, a to je co říct po tolika letech. Letos budeme chtít před létem ještě řešit pergolu, takže se s největší pravděpodobností obrátíme zase na ně.

Martys • před: 1 dnem a 3 hodinami

Máme z Vekry nejen vchodové dveře ale i okna v celém baráku a to už několik let. Za mě je u nich jistota toho, že máte kvalitní zboží, které vám vydrží opravdu řadu let. To mohu sám potvrdit. Barák jsme stavěli v roce 2015 a od té doby nebyl žádný problém.

ico-no-user
Jméno*: • Přidej svůj komentář
E-mail*:
Ochrana proti spamu.
Napiš aktuální číslo dne v měsíci*:
Přidat foto Přidat fotografii