1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Ubrusy, prostírání
  4. Douceur d\'intérieur Prostírání ZEBULON, ? 35 cm, červená barva

Douceur d\'intérieur Prostírání ZEBULON, ? 35 cm, červená barva

Dekorativní podložka na stůl - chytrý způsob ochrany desek a kuchyňských skříněk

  • Funkční a dekorativní: Kulatá podložka pod talíř je osvědčeným způsobem, jak chránit desku stolu před poškozením. Tento praktický doplněk může samotný sloužit jako skvělý dekorativní prvek.
  • Kvalitní materiály: Podložka je vyrobena z kvalitního plastového materiálu. Použitý materiál je odolný, odolný proti deformacím a mechanickým poškozením.
  • Snadné čištění: Plochá, pevná pletenina umožňuje snadné čištění. Stačí otřít povrch vlhkým hadříkem, abyste se zbavili drobků a nečistot.
  • Široký barevný výběr: Podložka ZEBULON je k dispozici až ve čtyřech barevných variantách. Snadno si vyberete variantu, která podtrhne charakter vašeho interiéru.
  • Praktická velikost: Podložka na stůl s průměrem 35 cm se vejde na svou plochu menší i větší talíře. Kulatý tvar zaručuje, že na stole nezabere příliš místa.

Stylová podložka na kuchyňský stůl od značky Douceur d\'intérieur je univerzálním řešením, které je stejně praktické jako stylové. Francouzský výrobce, proslulý svými designovými projekty, vytvořil jednoduchou, ale elegantní podložku. Díky ní nejen ochráníte svůj stůl před nečistotami, ale také ho obohatíte o zajímavý dekorativní prvek.

Styl:
Kategorie: Ubrusy, prostírání
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 129,-

barva: červená
délka (cm):: 35
dominantní barva: červená
dominantní materiál: plast
šírka (cm):: 35

Další Ubrusy, prostírání