1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Ubrusy, prostírání
  4. Provence
  5. Moderní
  6. Douceur d\'intérieur Prostírání RIO, ? 35 cm, zelená barva

Douceur d\'intérieur Prostírání RIO, ? 35 cm, zelená barva

Modernplatemat — praktická dekorace do vašeho obývacího pokoje

  • Funkčnídekorace: Deskové podložky vám umožní chránit povrch stolu před poškozením a nečistotami. vynikající Budou také fungovat jako originální dekorativní prvek.
  • SolidMateriály: Materiály použité při výrobě jsou odolný proti poškrábání a mechanickému poškození. Poskytují také dobrou izolaci Tepelné. Takže můžete volně položit horkou desku na podložku.
  • Snadnéčištění: Kulatá podložka stačí otřít vlhkým hadříkem, aby se odstranily nečistoty a drobky z něj. Díky tomu bude vždy vypadat elegantně.
  • Tropicalmotif: Pečlivě vytvořený cop To bylo zdobeno květinovým vzorem. Tmavě zelená kombinuje se vzorem Tropické listy, které tvoří originální celek.
  • Praktickávelikost: podložka na stůl o průměru 35 cm se na jeho povrch vejde menší a větší desky. Kulatý tvar dělá to nezabírá mnoho místa na stole.

Moderntablepad od francouzské značky Douceur d\'intérieur je řešení, které nemůže chybět ve vaší domácnosti. Vysoce kvalitní materiály používá při výrobě a moderní design vytvořit produkt, který se stane originální výzdoba vašeho stolu.

Styl: Moderní,Provence
Kategorie: Ubrusy, prostírání
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 179,-

barva: zelená
délka (cm):: 35
dominantní barva: zelená
dominantní materiál: plast
šírka (cm):: 35

Další Ubrusy, prostírání