1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové příslušenství
  4. Mýdlenka ROTELLO, bambus, černá, WENKO

Mýdlenka ROTELLO, bambus, černá, WENKO

Bambusová mýdlenka - elegantní doplněk, díky kterému budete mít mýdlo na dosah ruky

  • Dvě barevné varianty. mýdlenka ROTELLO je k dispozici ve dvou barevných variantách: bílé a černé. Oba barvy skvěle ladí s světlým hnědým bambusovým podložím.
  • Lehká konstrukce. mýdlenka má lehkou konstrukci vyrobenou z odolného plastu. Slouží k zachycení odkapávající vody z mýdla, čímž chrání nábytek před zatékáním.
  • Bambusové podloží. V lehké mýdelníčce se nachází bambusové podloží na mýdlo. Podloží má vyřezané otvory pro vodu. Lze ho snadno vyjmout k vyprázdnění nádoby.
  • Odolný materiál vůči vlhkosti. Lakované bambusové podloží a plastový kontejner jsou odolné vůči vlhkosti. Díky tomu se prvky mýdelníčky nezkřiví při častém používání.
  • Kompaktní rozměr. mýdlenka má průměr 10,5 cm a výšku 2 cm. Díky svým malým rozměrům se vejde na umyvadlo a zároveň umožní pohodlné uložení mýdla ve formě kostky.

Líbí se vám tento produkt? Určitě si prohlédněte další produkty ze serie ROTELLO. Zejména doporučujeme sklenici na kartáčky, dávkovač na mýdlo a krabičku na ubrousky. Sada příslušenství ROTELLO vám zajistí jednotnou aranžaci ve vaší koupelně.

Styl:
Kategorie: Koupelnové příslušenství
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 169,-

barva: černá
délka (cm):: 10,5
dominantní barva: černá
dominantní materiál: bambus
šírka (cm):: 10,5
výrobce: wenko
výška (cm): 2

Další Koupelnové příslušenství