1. InHaus.cz
  2. Pracovna, domácí kancelář
  3. Pracovní stoly
  4. Psací stůl Olier, bílá/dub artisan

Psací stůl Olier, bílá/dub artisan

Psací stůl Olier v bílé a dub artisan barvě je základním kusem nábytku, který je nezbytný pro efektivní a pohodlnou práci nebo studium. Tento stůl se stane centrem vaší pracovny nebo studentského pokoje, kde budete moci soustředit se na své úkoly a projekty.

Psací stůl Olier je navržen tak, aby uspokojil všechny vaše potřeby. Vyrobena z kvalitního a odolného materiálu, tato pracovní stanice je připravena přečkat mnoho let intenzivního použití. Elegantní dub artisan povrch je odolný vůči poškrábání a ošoupaní, takže váš stůl zůstane krásný i po letech.

Jednoduchý design tohoto stolu se snadno hodí do jakékoliv místnosti a zároveň poskytuje dostatek prostoru pro vše, co potřebujete pro svou práci nebo studium. Na široké pracovní ploše se vejde váš počítač, zápisník, lampička a další potřebné věci. Navíc, stůl je vybaven šuplíkem, který nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše dokumenty a kancelářské potřeby.

S psacím stolem Olier si můžete vytvořit ideální prostředí pro produktivní práci nebo studium, aniž byste museli obětovat styl nebo komfort.

Styl:
Kategorie: Pracovní stoly
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 4054,-

Do obchodu DAKA nábytek 4124,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /studentske-pokoje-olier/
barevné provedení: bílá/dub artisan
barva: bílá/dub artisan
hloubka: 60 cm
hmotnost: 39,5 kg
kolekce: olier
materiál: ltd/lamino
nožičky: kov
sektor: olier
šířka: 120 cm
výrobce: gib meble
výška: 80,5 cm
výška:: 80,5 cm
záruka: 2 roky

Další Pracovní stoly