1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Komody
  4. Moderní
  5. ALAMEDA komoda KOM2D3S bílý lesk/dub westminster

ALAMEDA komoda KOM2D3S bílý lesk/dub westminster

Sametový luxus a praktičnost se spojily v naší exkluzivní kolekci Alamedaje nábytku, která je ideální pro vybavení vašeho obývacího pokoje. Kombinace elegantního lesklého bílého povrchu s teplým dubem Westminster vytváří dokonalý kontrast, který dodá vašemu interiéru luxusní a moderní vzhled.

Hlavním kouskem této kolekce je komoda Alameda KOM2D3S, která přináší nejen krásu, ale také praktičnost do vašeho domova. S dostatečným úložným prostorem, který vám pomůže udržovat věci v pořádku a organizované, se stanete pánem svého prostoru. S jejím moderním designem, včetně LED osvětlení a panty s tichým dovíráním, bude tato komoda nejen krásným doplňkem vašeho pokoje, ale také velmi funkčním nábytkem.

Neméně důležitá je i vrchní deska této komody, která nabízí dostatek místa pro vystavení vašich trofejí, dekoračních předmětů nebo fotografií z vašich cest. Vaši hosté budou ohromeni tímto stylovým a praktickým kouskem nábytku, který vytvoří příjemnou atmosféru a stane se neodmyslitelnou součástí vašeho domova.

Kolekce Alamedaje je symbolem elegance, praktičnosti a vkusu. Díky ní bude váš obývací pokoj místem, kde se snoubí luxus a pohodlí, a kde se budete cítit jako doma. Nechte se unést touto exkluzivní kolekcí a přetvořte svůj prostor do místa, kde se budete cítit jako v oáze klidu a stylu.

Styl: Moderní
Kategorie: Komody
Dodání: skladem

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 8952,-

Do obchodu ATAN Nábytek 10796,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-alameda/
barevné provedení: bílá lesklá/dub westminster
barva: bílé | dekor dub
celková šířka: 172 cm
délka: 41
hloubka: 41 cm
hmotnost: 70,9 kg
kolekce: alameda
materiál: ltd/mdf lamino
modelová řada: alameda
osvětlení: led
počet zásuvek: 3-4
rozměry: 96,5 x 172 x 41
šířka: 172 cm
typ komody: kombinované
výška: 96,5 cm
záruka: 2 roky

Další Komody