1. InHaus.cz
  2. Osvětlení
  3. Stolní lampy
  4. Provence
  5. Moderní
  6. Atmosphera LED lampa s dekorativní žárovkou, 17 cm, zlatá

Atmosphera LED lampa s dekorativní žárovkou, 17 cm, zlatá

LED lampa s dekorativní žárovkou, 17 cm, zlatá. Hledáte jedinečnou, originální lampu nebo stylové dekorativní osvětlovací prvky? Nezapomeňte si prohlédnout širokou škálu francouzské značky Atmosphera, která je k dispozici v našem obchodě.

LED lampa s dekorativní žárovkou vydává jemné světlo. V kombinaci s nepravidelnou, futuristickou formou vytváří jedinečné kompozice v noční scenérii, což dává pohodu a teplo. Takže to bude fungovat v obývacím pokoji nebo ložnici, zvláště vhodné pro interiér v moderním stylu. Díky použití LED technologie je lampa energeticky úsporná a šetrná k životnímu prostředí — neprodukuje teplo a spotřeba elektrické energie je velmi nízká. Rozměry: výška 17 cm x průměr 15 cm umožňuje umístit lampu kamkoliv — dokonce i na malý noční stolek.

Nezapomeňte také vidět další lampy Atmosphera k dispozici v našem obchodě. Určitě najdete něco pro sebe! Díky řadě produktů můžete ve svém bytě vytvořit jedinečnou světelnou výzdobu, která dodá interiéru teplo a pohodu. Toto je nejlepší řešení pro oblačné podzimní-zimní období! Tento jedinečný typ osvětlení bude také skvělým nápadem na dárek pro velké i malé příležitosti — nezapomeňte vytvořit vánoční dárkový seznam pro své blízké!

Vlastnosti produktu:

  • s dekorativní žárovkou,
  • technologie LED,
  • Rozměry: výška 17 cm x průměr 15 cm
  • nepravidelná, futuristická podoba,
  • skvělý nápad na dárek pro milovaného člověka.
  • výrobek francouzské značky Atmosfera — předního výrobce dekorativních prvků.

Styl: Moderní,Provence
Kategorie: Stolní lampy
Dodání: skladem

Do obchodu Houseland.cz 335,-

barva: zlatá
další vlastnosti: led
dominantní barva: zlato
dominantní materiál: kov
hmotnost: 0 kg
průměr (cm): 15
výška (cm): 17
závit: zárovka je součástí balení
zdroj napájení: aaa

Další Stolní lampy