Ložnice v obývacím pokoji? Jde to.

Byt mladé rodiny s malým chlapečkem byl příjemně zařízený už při naší první návštěvě. Co mu ale chybělo, bylo plnohodnotné spaní rodičů. Naším úkolem bylo sloučení obývacího pokoje s ložnicí, tak aby chlapeček získal svůj vlastní pokoj a rodiče si přitom mohli dopřát komfortní spaní na plnodnotném lůžku na místo rozkládacího gauče.
Rozkládací sedačku nahradila dýhovaná postel s úložným prostorem a lenoška vyráběná na míru. Původní, rodinou oblíbené, křeslo dostalo nový potah a celkové barevné schéma navázalo na mintový odstín, který se prolíná celým bytem.


Reference klienta

Na studio Ambience Design jsme se obrátili s nelehkým úkolem. V malém bytě s jednou ložnicí žijeme jako mladá rodina s čiperným batolátkem. Z ložnice se stal dětský pokoj a my potřebovali přeměnit zbývající pokoj na klidnou denní oázu a večerní relaxační zónu. Místo, které by přes den plnilo funkci obývacího pokoje a skryté pracovny a večer pohodlné ložnice. Hlavní náš požadavek byl, že bychom neradi cokoliv stěhovali, ať už nábytek, nebo peřiny. Pár provizorních měsíců na rozkládací pohovce nám stačilo. V oblibě máme jednoduchý moderní skandinávský design s důrazem na praktičnost.
Obavy z toho, že chceme nemožné se hned po první schůzce s paní Zuzanou Wiesnerovou rozplynuly. Oslovila nás možnost pracovat s pár stávajícími kousky, se kterými bychom se jen těžko loučili, což není u některých dalších studií samozřejmostí. Celou spolupráci, provázelo velmi příjemné, klidné a naprosto profesionální jednání a to nejen ze strany studia a paní Wiesnerové, ale i jejich dodavatelů. Máme za sebou několik renovací, ale až s Ambience Design celá renovace proběhla bez jakéhokoliv stresu. Světlá pastelová barevnost světle šedé, bílé, mátově a světle zelené s trochou růžové podrthuje naši lásku ke světlým barvám a úžasně ladí se zbytkem bytu. Moc děkujeme paní Wiesnerové za její vstřícný přístup, za to, jak naslouchala našim požadavkům a jak je promítla do svého návrhu. Celková proměna naprosto předčila naše očekávání.
Už teď se těšíme na další spolupráci.
Velké díky za krásný a pohodlný prostor, který nás vždy láká k rodinnému relaxování.

Hanka R.

Autor: Ambience Design.cz
Lokalita: Praha 4

Datum realizace: 2016-05-19

Jaruska • před: 6 měsíci a 2 dny

dobré řešení*