1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Matrace
  4. Klasické
  5. AMADES Taštičková matrace TAURUS LATEX 23 cm šířka matrace: 80 cm, délka matrace: 200 cm

AMADES Taštičková matrace TAURUS LATEX 23 cm šířka matrace: 80 cm, délka matrace: 200 cm

Taštičková matrace TAURUS LATEX                                   s prodlouženou zárukou 5 let

Matrace TAURUS LATEX patří mezi mimořádně kvalitní. Matrace je vyrobena z přírodních materiálů jako je latex. Latexová vrstva dodává matraci vynikajicí ortopedické vlastnosti, vysokou elasticitu a má dlouhou životnost.

Jádro matrace je složeno ze 7 vrstev v pořadí - latexová pěna, kokosová deska, PUR-pěna, filc,taštičkové pružiny (7 zón), filc, PUR-pěna

  • Latex se vyznačuje vysokou měkkostí a dává zákazníkům velmi příjemný pocit při ležení. Má dobrou elasticitu a ortopedické vlastnosti. Dále je antibakteriální a vhodný pro alergiky. Dokonalý materiál zabraňuje proležení latexových matrací při dlouhodobém používání. Latexové matrace jsou špičkou mezi matracemi. 
  • Kokosová deska se zejména používá s jinými materiály. Tímto pak přispívá ke zvýšení nosnosti a tvrdosti matrace. Kokosová vrstva je velmi vzdušná a pomáhá odvádět vlhkost z matrace. 
  • PUR-pěna je nejpouživanější materiál k výrobě matrací. V posledních letech prošla PUR-pěna mnoha změnami, které zajistily absolutní zdravotní nezávadnost a výrazně se zlepšily její fyzikální vlastnosti. Jsou elastické, tvarovatelné, odolné a vynikají dlouhou životností a různými stupni tvrdosti.
  • Taštičkové pružiny jsou charakteristické svou vysokou pevností, proto jsou vhodné i pro těžké váhové kategorie. Mají vysokou prodyšnost a umožňují lepší cirkulaci, což ocení hlavně alergici. Pružiny v taštičkách jsou rozděleny do 7 zón pro efektivnější podporu těla při odpočinku a spánku.

Matrace má snímatelný potah vyroben z hypoalergenních materiálů, který je jištěn ze tří stran a pratelný na 40°. Výška matrace je 23 cm s nosností 135 kg.

Tuhost matrací se značí čísly od 1 do 5, přičemž 1 je nejměkčí a 5 nejtvrdší.

 

Matrace AMADES s láskou k Vašemu spánku

Výběrem matrací od nás získáte produkt vyrobený v České republice. Spánek je pro naše fyzické zdraví a psychickou pohodu nepostradatelný. Proto je důležité vybrat si správnou matraci, která je pohodlná a vy se budete probouzet vždy svěží a odpočatí.

Jak si vybrat  správnou matraci

Zvolit spíše tvrdší nebo mekčí matraci?

Tvrdší nebo-li tužší matraci by měli volit lidé se silnější konstrukcí těla a také ti, kteří spí raději na zádech nebo na břiše. Naopak ti, kteří spí raději na boku, ocení měkčí matraci. Měkká matrace je také vhodnější pro lidi s menší váhovou zátěží a pro ty, kteří mají problémý s klouby.

Použivané materiály pro naše matrace:

  • polyuretanové pěny
  • paměťová pěna (VISCO)
  • paměťová latex pěna
  • taštičkové pružiny
  • klasické pružiny
  • kokosová deska

Tuhost matrací se značí čísly od 1 do 5, přičemž 1 je nejměkčí a 5 nejtvrdší 

 

 

 

 

 

Styl: Klasické
Kategorie: Matrace
Dodání: do týdne

Do obchodu LooMAH.cz 5075,-

délka matrace: 200 cm
jádro matrace: latexová pěna
nosnost matrace: 135 kg
šířka matrace: 80 cm
snimatelný hypoalergenní potah: ano
tuhost matrace: 4
výška matrace: 23 cm

Další Matrace