1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Náčiní na zpracování potravin
  4. Secret de Gourmet Červený silikonový odkapávač ve tvaru velké lžíce, 23 cm

Secret de Gourmet Červený silikonový odkapávač ve tvaru velké lžíce, 23 cm

Silikonový podstavec na příbory vám jistě ulehčí práci v kuchyni. Hodí se při vaření, smažení nebo dušení jídla. Lze na něj odložit špinavou naběračku nebo ostatní příbory, které se dostaly do styku s jídlem. Díky tomuto řešení kuchyňská deska zůstane čistá a uklizená – odkapávač ve tvaru mírně zakřivené lžíce zachytí ve své nádobě vše, co odkapalo z odloženého příboru. Je přitom velice účinnou podpěrou na příbory, udržující je v pevné poloze a zabraňující pohybu. Šikmá poloha příboru na podstavci usnadní rychlé uchopení. Odkapávač je vyroben ze silného a odolného silikonu v energetické červené barvě. Čištění není problém, jelikož příslušenství je vhodné pro mytí např. pod tekoucí vodou, s kapkou prostředku na mytí nádobí. Podstavec má pohodlný otvor umožňující zavěšení na háček.

 

Vlastnosti produktu:

  • podstavec na příbor vhodný do každé kuchyně
  • druh odkapávače na naběračku nebo lžíci
  • pomáhá udržovat pořádek během přípravy jídla
  • pevně drží odstavený příbor
  • vyrobeny ze silného a odolného silikonu
  • podstavec lze okamžitě vyčistit
  • otvor v rukojeti umožňuje zavěšení
  • červená barva dodává atraktivitu

 

  • Tvar: lžíce
  • Materiál: silikon
  • Barva: červená
  • Možnost zavěšení: ano
  • Vhodné pro mytí v myčce: ano
  • Určeno pro přímý styk s potravinami: ne
  • Značka: Secret de Gourmet
  • Délka 23,5 cm
  • Šířka  13 cm

Styl:
Kategorie: Náčiní na zpracování potravin
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 119,-

barva: červená
délka(cm): 23
dominantní barva: červená
dominantní materiál: křemík
materiál: silikon
možnost zavěšení: ano
šírka (cm): 13
šírka (cm):: 23
tvar: podstavec na příbor
typ výrobku: odkapávač na kuchyňské nářadí
určeno pro přímý styk s potrav: ne
vhodné pro mytí v myčce: ano
výrobce: secret of gourmet
značka: secret de gourmet

Další Náčiní na zpracování potravin