1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Zrcadla
  4. Industriální
  5. Moderní
  6. Atmosphera Créateur d\'intérieur Designové zrcadlo na stěnu, ozdobné zrcadlo, kulaté zrcadlo, zrcadlo do předpokoje, zrcadlo koupelnové, zrcadlo dekorativní
Atmosphera Créateur d\'intérieur Designové zrcadlo na stěnu, ozdobné zrcadlo, kulaté zrcadlo, zrcadlo do předpokoje, zrcadlo koupelnové, zrcadlo dekorativní - EMAKO.CZ s.r.o.

Atmosphera Créateur d\'intérieur Designové zrcadlo na stěnu, ozdobné zrcadlo, kulaté zrcadlo, zrcadlo do předpokoje, zrcadlo koupelnové, zrcadlo dekorativní

Kovové nástěnné zrcadlo ve tvaru inspirovaném zářícího slunce bude netuctovou ozdobou vaší předsíně, koupelny anebo obytné místnosti větších rozměrů. Kulatá zrcadla s ojedinělým dezénem, především ta vyrobená z kovu, jsou velmi vyhledávanými univerzálními dekorativními doplňky. Ladí s mnoha hlavními trendy. K zrcadlu slunce by se díky této vyvážené stylistické koncepci hodilo označení netypické zrcadlo glam, současně má v sobě něco poněkud industriálního z moderního zrcadla.

Zrcadlo v dřevěném rámu je velmi šikovný a elegantní typ ozdobného prvku, a když je ještě navíc vsazeno do tak originálního rámu, můžete si být jisti, že jste si zvolili ojedinělý kus dekorativního zrcadla, které zaujme každého.



Specifikace výrobku:

  • - designové zrcadlo v černém rámu
  • - kulaté zrcadélko ve tvaru slunce
  • - nástěnné zrcadlo do různých interiérů, ideální jako koupelnové zrcadlo anebo zrcadlo do předsíně
  • - značkové ozdobné zrcadlo od firmy Atmosphera Créateur d\'intérieur

Styl: Moderní,Industriální
Kategorie: Zrcadla

barvá: stříbrná
dominantní barva: černá
dominantní materiál: kov
kod produktu: 32539
materiál: sklo
průměr (cm): 59
tloušťka (cm): 2

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Zrcadla
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Zrcadla