1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Svícny a stojany na svíčky
  4. Svícen na čajovou svíčku ve tvaru srdce se jmény na přání
 Svícen na čajovou svíčku ve tvaru srdce se jmény na přání  - Pieris design

Svícen na čajovou svíčku ve tvaru srdce se jmény na přání

Hledáte originální dárek pro zamilované, novomanžele, k výročí svatby nebo k Valentýnu? Nabízíme vám jedinečný svícen ve tvaru srdce vyrobený s vašimi jmény, vyrobený nejmodernější technologií 3D tisku.

Každý kus je originál, svícen pro Vás bude vyroben až přímo na základě Vaší objednávky už se jmény, jaké si budete přát. Svícen se jmény je vytištěn nejmodernější technologií 3D tisku ze speciálního zdravotně nezávadného materiálu, který kombinuje ekologický bioplast a přírodní kámen. Výsledný výrobek má díky tomu efektní vzhled a je přitom i velmi odolný - takže se nemusíte bát jeho poškození při přepravě k Vám.


Spolu se svícnem vám přibalíme i jeden kus čajové svíčky, takže hned po vybalení zásilky můžete dárek předat a zapálit. Do svícnu je možné použít jakékoliv běžné obyčejné i vonné čajové svíčky, pokud chcete tak jí samozřejmě můžete nahradit i elektrickou svíčkou stejné velikosti.

V případě Vašeho zájmu může svícen obsahovat i jiný text než jen samotná jména zamilované dvojice. Místo jsme můžeme svícen vyrobit například s místem seznámení nebo datem svatby. Pokud máte zájem o svícen v jiné barvě než v \"mramoru\", tak nás kontaktujte. K dispozici je široká škála dalších barev a materiálů.

Upozornění: Při odesílání objednávky nezapomeňte do poznámky k objednávce napsat jména, která si přejete mít na svícnu!

Styl:
Kategorie: Svícny a stojany na svíčky


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Svícny a stojany na svíčky
Produk byl v nabídce e-shopu: Pieris design

Další Svícny a stojany na svíčky