1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní nábytek
  4. Moderní
  5. Exterio Pure stůl

Exterio Pure stůl

Jednoduchý a zároveň velmi elegantní zahradní stůl Pure s HPL stolní deskou, zaujme na každé moderní terase, čemuž přispívá i bílá barva, která bude vždy působit čistě a moderně. Neocenitelným plusem je jeho velikost, díky které si můžete užívat posezení v kruhu rodiny, ale pohodlně usadíte i větší návštěvy.

 

 

HPL

HPL je velmi kvalitní vysokotlaký laminát, na výrobu kterého se používá speciální vrstvený papír impregnovaný pryskyřicemi, který je ve vysoké teplotě a ve vysokém tlaku slisován do velmi pevné homogenní desky. Tento materiál je mimořádně odolný vůči vysokým teplotám, povětrnostním vlivům, nárazům, vodě, vlhkosti či chemikáliím, čímž je velmi vhodný jako stolní deska do exteriéru a zároveň je velmi moderní a působí elegantně. HPL nevyžaduje téměř žádnou údržbu a je zdravotně nezávadný.

 

Zahradní nábytek je díky použitým materiálům (hliník / HPL / textilén), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV záření. Kvalitní a pevná hliníková konstrukce umožňuje snadnou manipulaci a zaručí téměř bezúdržbové užívání.

 Složení

1x stůl Pure

 

Rozměry

stůl Pure: 200/90/75 cm (š/h/v)

 

Materiál

hliník / HPL

 

Prostorová dispozice

200 x 90  cm

Styl: Moderní
Kategorie: Zahradní nábytek
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 31620,-

Další Zahradní nábytek