1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Klasické
  5. PiP Studio - ekskluzywne pościele Hladké prostěradlo, luxusní prostěradlo z hladkého úpletu, 100% bavlna, prostěradlo s gumičkou, listový motiv, PiP Studio - 90x200
PiP Studio - ekskluzywne pościele Hladké  prostěradlo, luxusní prostěradlo z hladkého úpletu, 100% bavlna, prostěradlo s gumičkou, listový motiv, PiP Studio - 90x200 - EMAKO.CZ s.r.o.

PiP Studio - ekskluzywne pościele Hladké prostěradlo, luxusní prostěradlo z hladkého úpletu, 100% bavlna, prostěradlo s gumičkou, listový motiv, PiP Studio - 90x200

Exkluzivní prostěradlo značky PiP Studio to je nejvyšší jakost tkaniny, originální a módní barevnost a také perfektní vyhotovení. Nejlepší volba pro každého, kdo ocení komfort, praktičnost a nedbalý design.

Prostěradlo z řady produktů premium zaujme především svojí živou a sytou barevností. Toto elegantní prostěradlo bylo vyrobené z přírodní materiál, milý na dotek příjemný pro pokožku spícího. Bavlněné prostěradlo s malou příměsí elastanu poslouží dobře v každé ložnici. Je trvalé a silné a dobře snáší praní a netratí při něm svoji barvu.

 Prostěradlo s gumkou je praktické řešení do Vaší ložnice. Snadno se klade na lůžko a snadno se sundává. Příjemně se na něm spí, protože se nepřesouvá, nekrčí a neroluje.

 

Vlastnosti produktu:

  • prostěradlo z materiálu jersey pevně tkané a hebké 
  • ideální pasuje do exkluzivní sady povlečení
  • módní a nadčasová barevnost
  • holandské prostěradlo na gumku špičkového producenta interiérového textilu: PiP Studio


Rorměry: 

prostěradlo na jednolůžko (90/100 x 200/220 cm); 
prostěradlo na dvojlůžko (140/160 x 200/220 cm nebo také 180/200 x 200/220 cm)

 

Styl: Klasické
Kategorie: Ložní povlečení

barvá: růžový
kod produktu: 30439
materiál: 100% bavlněné plátno
producent: pip studio
rozměr: 90 x 200 cm;

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Ložní povlečení
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Ložní povlečení