1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní sedací soupravy
  4. Moderní
  5. 4 Seasons Outdoor Altea lounge

4 Seasons Outdoor Altea lounge

Moderní kombinace dřeva a lanového výpletu, přinese na vaši terasu eleganci a styl. Pohodlí vám zaručí teakové elementy po obou stranách sedací soupravy a také velmi komfortní polštáře, které disponují výplní Quick Dry Foam. Díky použitým materiálům je sedací souprava Altea odolná vůči povětrnostním vlivům a tak si můžete na své terase užívat pohodlí jako v obývacím pokoji.

Textilní výplet je hodně moderní a oblíbený materiál používaný při výrobě zahradního nábytku. Je minimálně pružný a impregnovaný pro odolnost vůči vlhkosti a znečištění.

 

Zahradní nábytek Altea lze vyskládat dle vlastních představ. Pro individuální nabídku nás kontaktujte na info@exterio.cz

 

 

iOS & Android aplikace

Stáhněte si aplikaci 4 Seasons Outdoor a můžete hned vidět, který zahradní nábytek bude u vás na zahradě nejkrásněji vypadat.

 

 

Zahradní nábytek od 4 Seasons Outdoor může být ponechán venku 12 měsíců v roce. Není třeba tahat těžké stoly a židle při horším počasí pod střechu. I v zimním období bude Vaše terasa působit útulněji.

Nabízíme možnost vyskládat si soupravu dle vlastní představy a dostupného prostoru. Modulární zahradní nábytek může být libovolně rozšířen.

Hlavní výhodu zahradního nábytku 4 Seasons Outdoor je speciální výplň pro polštáře a podušky \"Quick Dry Foam\", přes kterou voda jednoduše proteče a už nemusíte polštáře a podušky ukrývat před deštěm. Díky Olefin vláknům jsou potahy velmi přijemné také na dotek.

 

 Složení

1x 2-sedačka levá

1x 2-sedačka pravá

1x rohový modul

1x středový modul

1x stolek

1x křeslo Avila

1x taburet Macaron antracit

1x taburet Muffin šedý

 

Rozměry

2-sedačka (levá/pravá): 167/82/74 cm (š/h/v)

rohový modul: 82/82/74 cm (š/h/v)

středový modul: 70/82/74 cm (š/h/v)

stolek: 120/75/26 cm (š/h/v)

křeslo Avila: 77/80/76 cm (š/h/v)

taburet Macaron: Ø95/32 cm (priemer/výška)

taburet Muffin: Ø40/42 cm (priemer/výška)

 

Quick Dry Foam

Jak již samotný název 4 Seasons Outdoor napovídá, s klidem můžete zapomenout na starosti, kam s nábytkem během nepříznivého počasí. Nechte bez obav nábytek venku během celého roku, na to je určen a důkladně testován. Déšť ani zima nemají šanci.

 

Styl: Moderní
Kategorie: Zahradní sedací soupravy
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu exterio 187580,-

Další Zahradní sedací soupravy