1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Minimalistické
  5. Skandinávské
  6. Klasické
  7. Hotelové povlečení atlas grádl meruňkové - 2,5 cm proužek mykaná bavlna
Hotelové povlečení atlas grádl meruňkové - 2,5 cm proužek mykaná bavlna - Výprodej Povlečení

Hotelové povlečení atlas grádl meruňkové - 2,5 cm proužek mykaná bavlna

Povlečení Atlas Grádl

Atlas Grádl, nejžádanější hotelového povlečení, své využití najde u všech typů ubytovacích zařízení. Svými vlastnostmi a zpracováním splňuje veškeré požadavky na pravidelnou údržbu v průmyslových prádelnách a mandlech za zachování dlouhé životnosti. Speciální úpravou bavlněné textilie tzv. česáním mercerované bavlny získává vyšší pevnost, lesk a stává se příjemným na omak.

  • Materiál: 100% bavlna
  • Gramáž materiálu: 160 g/m2
Barva povlečeníMeruňková

Zcela pozitivní a uklidňující meruňková barva. Platí, že nemá žádné záporné vlastnosti a nevzbuzuje negativní pocity. Barva pokožky má blahodárný vliv na proud životní energie a pozitivní myšlení. Netradiční kombinaci tvoří s modrou nebo tyrkysovou. Své místo nalezne i v malých místnostech, výborně odráží světlo a rozjasňuje.

ZapínáníHotelová kapsa

Častá výměna lůžkovin zabírá mnoho času. Ideální volbou je nejrychlejší zapínání - hotelová kapsa, někdy také hotelový uzávěr. Snadnou a rychlou výměnu povlečení ocení nejedna hospodyňka. Hotelová kapsa je vlastně přesah látky uvnitř povlečení, do které se zasune peřina nebo polštář. Praktické a jednoduché řešení pro hotely a jiná ubytovací zařízení.

Motiv povlečeníJednobarevné

Milovníci jednoduchosti a noblesního stylu si vyberou z mnoha barevných variací jednobarevného povlečení. Snadná kombinace s interiérem a doplňky je obrovskou výhodou. Minimalismus nebo skandinávský styl typicky využívá přirozenost a čisté linie, kterých docílíte právě s povlečením v jedné barvě.

Styl povlečeníMinimalistický

V jednoduchosti je krása, zbavme se zbytečností. Hravost, jednoduchost a čistota, hesla minimalismu. Jednobarevné a decentní motivy uvolní atmosféru celé ložnice. Neutrální barvy uklidní vaši mysl a vnesou do života klid a stabilitu. Favoritem mezi barvami je bílá, krémová nebo světle šedá, které se dají kombinovat v různých odstínech. Nadčasový a oblíbený, to je minimalismus, protože méně je někdy více.

Můžu povlečení žehlit?

Bezesporu nejoblíbenější materiály povlečení jako je bavlna, bavlněný satén nebo mikrovlákno je nutné žehlit. Jediný materiál, který nevyžaduje žehlení je krep. Ihned po vyprání povlečení vypněte pomocí kolíčků na sušák. Žehlete naruby, tím zabráníte poškození materiálu a vyblednutí barev. Důkladná péče o vaše povlečení se vyplatí.

  • Povlečení je nutné žehlit
Na kolik stupňů povlečení prát?

Obecně platí, že ložní prádlo pereme v teplotním rozmezí 40 až 60 °C. Bílé nebo bavlněné povlečení lze prát až na 60 °C, zatímco u krepu je vhodné zvolit teplotu nižší. Celkově vysoké teploty praní mohou poškozovat vlákna, působit opotřebovanějším dojmem nebo způsobovat vyblednutí barev. Před prvním použitím by teplota praní měla být min. 40 °C.

  • Doporučená teplota praní: 95 °C
Jak často povlečení prát?

Výměna i praní ložního prádla je samozřejmostí. Optimálně bychom měli prát povlečení každý týden, maximálně 1x za 14 dní, otočené naruby. Pocení, nemoc nebo teplé letní měsíce přispívají k znečištění, proto je žádoucí povlékat častěji. S tím souvisí i nutnost praní samotných dek a polštářů. Nově koupené ložní prádlo před prvním použitím vyperte, změkne.

  • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní
Balení tohoto povlečení obsahuje:
  •  1 ks přikrývky 140 x 200 cm
  •  1 ks polštáře 70 x 90 cm

Styl: Klasické,Skandinávské,Minimalistické
Kategorie: Ložní povlečení

barva: meruňková
cena: nad 500 kč
doporučená teplota praní: 95 °c
gramáž: 175 g/m2
materiál: 100% bavlna
motiv povlečení: jednobarevné
rozměr polštáře: 70 x 90 cm
rozměr přikrývky: 140 x 200 cm
zapínání: hotelová kapsa

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Ložní povlečení
Produk byl v nabídce e-shopu: Výprodej Povlečení

Další Ložní povlečení