1. InHaus.cz
  2. Pracovna, domácí kancelář
  3. Pracovní stoly
  4. Rustikální
  5. Psací stůl B1 Prowansja

Psací stůl B1 Prowansja

Hledáte nábytek, který by dokonale zapadl do vašeho bydlení a zároveň byl funkční a praktický? Pak je tu pro vás náš Psací stůl B1 Prowansja, který vás svou jedinečností a kvalitou zaručeně zaujme.

Tento nábytek je designově laděn do rustikálního stylu, který přidá do vašeho domova šmrnc a eleganci. Má dokonale propracované detaily, jako jsou kovové úchytky a výrazná horní deska, které dodávají celému kusu osobitý vzhled. Nejenže je tento stůl pohledný, ale také velmi praktický - disponuje čtyřmi šuplíky a dvířky, do kterých si můžete pohodlně uschovat vše, co potřebujete mít po ruce.

Psací stůl B1 Prowansja je ideálním nábytkem pro každý obývací pokoj či jídelnu, ale také jako pracovní stůl pro splnění vašich pracovních povinností nebo pro dětské úkoly. Kromě toho je tento nábytek laděn ve stejném rustikálním stylu, takže se nemusíte bát, že by se do vaší sestavy nábytku nehodil.

Neváhejte a osvěžte svůj domov tímto stylovým a praktickým kouskem nábytku. Psací stůl B1 Prowansja je k dispozici již nyní, tak nečekejte a udělejte svůj život pohodlnější a styl svého bydlení jedinečnějším.

Styl: Rustikální
Kategorie: Pracovní stoly
Dodání: skladem

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 5751,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-prowansja/
barevné provedení: sosna andersen/dub lefkas
hloubka: 67 cm
kolekce: prowansja
materiál: ltd, lamino
šířka: 160 cm
styl: rustikální
úchyt: kov
výška: 76 cm

Další Pracovní stoly