1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Kredence
  4. Rustikální
  5. Venkovské
  6. Prosklená vitrína W2S Prowansja

Prosklená vitrína W2S Prowansja

Máte doma mnoho krásných kousků, které by si zasloužily být vystaveny na očích, ale stále se na ně ukládá prach a ztrácejí tak na svém kouzlu? Porcelánové figurky, krásné knihy, sváteční křišťál - všechny tyto poklady zůstávají skryty v ústraní, protože nechcete trávit dny utíráním prachu. A co teprve situace, kdy máte něco pěkného a nevíte, kde to umístit?

Představte si, že všechny vaše milované věci jsou krásně vystaveny na jednom místě, kde je můžete obdivovat každý den. Žádný prach, žádné hledání míst k vystavení. Jen čistá krása vašich nejmilejších předmětů, které září v celé své slávě a přidávají vašemu domovu jedinečný charakter.

Prosklená vitrína W2S Prowansja je přesně to, co potřebujete, aby se vaše představa stala skutečností. S námi máte možnost mít doma stylový nábytek, který nejen že vynikne svým rustikálním vzhledem, ale také poskytne bezpečné a prachem nezatížené útočiště pro všechny vaše poklady. Díky palubkové výplni dvířek a krásným půlkulatým kovovým úchytkám dodá vaší domácnosti ten pravý venkovský nádech. Navíc je vyroben z odolného materiálu LTD, který zaručuje dlouhou životnost a snadnou údržbu.

Díky svým rozměrům (90 x 198 x 43 cm) se vejde do každého obývacího pokoje nebo jídelny, a to i přes svou velkou kapacitu. Má 2 prosklené dveře a 2 šuplíky dole, takže nabízí dostatek prostoru pro všechny vaše cennosti. Je dodáván v demontu, takže si ho můžete snadno sestavit a upravit podle svých potřeb. Změňte svůj domov na místo, kde budou vaše milované předměty.

Styl: Venkovské,Rustikální
Kategorie: Kredence
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 6209,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-prowansja/
barevné provedení: sosna andersen/dub lefkas
doporučené dovybavení: osvětlení
hloubka: 43 cm
kolekce: prowansja
materiál: ltd, lamino
šířka: 90 cm
styl: rustikální
úchyt: kov
výška: 198 cm
zvolte osvětlení: bez osvětlení

Další Kredence