1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Klasické
  5. Provence
  6. Emile Henry Miska Créme brulée, set zapékacích misek 13 cm, 2ks, slonová kost
Emile Henry Miska Créme brulée, set zapékacích misek 13 cm, 2ks, slonová kost - Chefshop.cz

Emile Henry Miska Créme brulée, set zapékacích misek 13 cm, 2ks, slonová kost

V misce na Créme Brulée se výborně připravuje a servíruje Créme Brulée, ale samozřejmě ji lze použít např. i na zmrzlinu, různé pěny, kompoty apod. Díky svému elegantnímu tvaru a barvě bude ozdobou Vaší tabule.

Nádobí Emile Henry je díky technologii High Resistance® odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Toto nádobí není určeno k používání na přímých zdrojích žáru, jako jsou plynové nebo elektrické plotýnky. Všechno nádobí od Emile Henry je možné mýt v myčce. Odolá teplotám do 250 °C.

Věděli jste, že...?

Emile Henry je tradiční francouzská značka a od roku 1850 zásobuje domácnosti kvalitní burgundskou keramikou. Všechny produkty jsou z větší části vyráběny ručně, každý kus je tak originál. Na spodní straně vyražené označení např. JN3 není číslo Vašeho džbánku nebo formy, ale podpis řemeslníka a zároveň prchavá vzpomínka na okamžik, kdy výrobek vznikl ve francouzském Marcigny.

Styl: Provence,Klasické
Kategorie: Kuchyňské nádobí

barva: slonová kost
ean: 3289310240130
materiál: keramika
průměr: 13 cm
typ produktu: zapékací miska

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské nádobí
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Kuchyňské nádobí