1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Klasické
  5. Provence
  6. Emile Henry forma na chléb hranatá granátová 28 x 15 cm
Emile Henry forma na chléb hranatá granátová 28 x 15 cm - Chefshop.cz

Emile Henry forma na chléb hranatá granátová 28 x 15 cm

Teplý kyprý chléb s křupavou kůrkou, nadýchané pařížské bagety a lehké tousty. Nikdy byste nevěřili, kolik upřímné radosti lze vykouzlit snídaní s domácím pečivem. I když je třeba této tradiční přípravě věnovat nějaký ten čas, odměnou za to vám bude nadšení z křupavého pečiva upečeného s láskou a péči. Pokud přidáte domácí marmeládu a čerstvé máslo brzy se stane snídaně u vás doma tím nejoblíbenějším a nejočekávanějším jídlem. Znovuobjevování domácího pečení je návrat k tradicím, kdy domov voněl čerstvě upečeným chlebem.

Keramická forma na pečení chleba vám umožní skvěle upéct domácí chléb. Ať už sendvičový, toustový, bezlepkový či žitný, vždy bude mít křupavou kůrku a nadýchanou střídu. Žáruvzdorná keramická forma s vypouklou poklicí zajistí správnou úroveň vlhkosti během pečení. Malé otvory v dolní části i v poklici umožní těstu správně vzejít a vytvořit suchou a křupavou kůrku. Těsto se nepřipeče díky vroubkům na dně formy. Ucha na víku zajistí snadnou manipulaci.

Chléb je možné ve formě přímo i porcovat, speciální keramika vydrží i zásahy ostrým kuchyňským nožem.

Každý kus Emile Henry je originál: vyráběn z čistě přírodního materiálu a ručně tak, abyste si i Vy mohli vychutnat autentické potěšení z francouzské kuchyně a umění užívat života. Kvalitní burgundská hlína je společně s glazurou vypálena při 1100 °C. Nádobí Emile Henry je proto odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Všechno nádobí od Emile Henry je stálobarevné a samozřejmě lze mýt v myčce.

Styl: Provence,Klasické
Kategorie: Kuchyňské nádobí

barva: granátová
ean: 3289313455043
materiál: keramika
průměr: 28 cm
typ produktu: forma na chléb

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské nádobí
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Kuchyňské nádobí